VIDEO Sebastian Lazaroiu, dupa ce liderul PSD l-a facut bufonul lui Basescu: Victor Ponta este o dira urat mirositoare lasata de Nastase. Ce a declansat atacul fostului ministru al muncii

48 de ore pe HotNewsFoto: Colaj foto

"Ponta este un fanfaron care nu va ajunge niciodata prim-ministru. Intr-un fel am o lehamite sa mai vorbesc de omul asta care intoxica spatiul public cu prezenta sa. (...) Adrian Nastase a fost un prim-ministru bun si a facut si lucruri bune in perioada mandatului sau. A lasat totusi doua dare urat mirositoare: 1) un sistem de justitie controlat si corupt; 2) Victor Ponta. Daca la prima am mai scapat in ultimii 6 ani de miros, la cea de a doua va trebui sa ne mai tinem de nas inca un an de zile. Pe urma scapam" - Aceste declaratii apartin fostului ministru al muncii, Sebastian Lazaroiu, fiind un raspuns dat unui cititor HotNews.ro in timpul discutiei online. Lazaroiu a explicat ulterior, la Discutia de Luni, o emisiune HotNews.ro - RFI, de ce l-a atacat pe liderul PSD.

Presedintele CSM: Ar fi un gest de onoare ca doamna judecator Gabriela Barsan sa-si dea demisia din functia de presedinte al Sectiei de Contencios

“Ar fi un gest de onoare ca doamna judecator Gabriela Barsan sa-si dea demisia din functia de presedinte al Sectiei de Contencios Administrativ si Fiscal, pentru ca justitia sa nu fie si mai mult tarata intr-un scandal inutil”, sustine presedintele CSM, Horatius Dumbrava, citat de Mediafax. Declaratia reprezentantului CSM a fost facuta in cadrul unui interviu in care a fost intrebat de cazul judecatoarei Gabriela Barsan, acuzata de DNA de trafic de influenta. Seful CSM mai sustine si ca asupra sectiei Contencios a Curtii Supreme ar putea sa planeze "suspiciuni asupra unei aparente de impartialitate" in cazul Barsan deoarece aceasta sectie urmeaza sa se pronunte pe un recurs formulat de judecatoarea Gabriela Barsan.

Serban Huidu, pe blog: Cronica Carcotasilor este un fenomen, trebuie sa continue fara mine. Nu sunt cuvinte care sa descrie dezastrul sufletesc pe care l-am produs, va rog sa ma iertati

"Am trait in ultimul an incercari ale vietii pe care nu le doresc nimanui. Ma doare sufletul... Am creat in ultimii ani un fenomen numit "Cronica Carcotasilor" de care sunt mandru si care trebuie sa continue fara mine in rolul de prezentator! Vreau sa imi asigur insa colegii ca ii voi ajuta cu tot ce am invatat in acesti 17 ani! Nu voi mai aparea in prim plan la Cronica si asta din respect pentru victimele cumplitului accident. Nu am sustinut niciodata ca sunt fara pata, dar reactia unor colegi de presa m-a lasat fara grai. Va rog sa intelegeti ca Serban Huidu nu se agata de statutul de persoana publica si ca niciodata nu a facut acest lucru", scrie realizatorul tv intr-o postare pe blogul personal.

Traian Basescu la Bruxelles: Am ridicat problema nerespectarii unui angajament politic de catre Olanda si Finlanda cu privire la Schengen

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica la Bruxelles ca a ridicat la reuniunea Consiliului European de toamna problema nerespectarii unui angajament politic de catre Olanda si Finlanda privind accesul Romaniei si Bulgariei in Schengen, relateaza Agerpres.

VIDEO Sarkozy si Merkel au raspuns cu un zimbet complice la o intrebare despre reformele lui Berlusconi. Presa din Peninsula vorbeste despre "umilirea Italiei"

Umar la umar intr-o conferinta de presa, Nicolas Sarkozy si Angela Merkel au oferit duminica o reactie neasteptata la intrebarea legata de reformele premierului italian Silvio Berlusconi: un zimbet complice al celor doi lideri europeni. Jurnalistii din sala au izbucnit imediat in ris. In Italia insa, reactia lui Merkel si Sarkozy a stirnit o mica furtuna.

Mihail Cimpeanu, vicepresedinte al Sindicatului National al Politistilor Locali din Romania, a discutat online cu cititorii HotNews.ro

Politia Locala ar urma sa fie reorganizata si va deveni o structura obligatorie in localitatile cu peste 20.000 de locuitori. In cazul celorlalte localitati, precum si in cazul celor 6 Sectoare din Capitala, Politia Locala va fi infiintata doar daca autoritatile locale considera necesar si doar daca au bani. Vezi detalii aici. Ce efecte va avea reorganizarea Politiei Locale? Mihail Cimpeanu, vicepresedinte al Sindicatului National al Politistilor Locali din Romania - Columna, a discutat online cu cititorii HotNews.ro.

Sebastian Lazaroiu a discutat online cu cititorii HotNews.ro: Ma voi implica in politica. In arena, nu in tribune

Este Noua Republica Alba ca Zapada anuntata de Sebastian Lazaroiu? E posibil sa apara noi formatiuni de dreapta? Ce sanse ar avea Monica Macovei sa-si faca un nou partid? Ce este, de fapt, Miscarea Populara? Ce se va alege de proiectele reformiste anuntate de PDL (reorganizarea teritoriala, modificarea Constitutiei, modificarea legii electorale) avand in vedere blocajul din Parlament? Sebastian Lazaroiu a discutat online cu cititorii HotNews.ro.