Patronul RTV, Sebastian Ghita a declarat pentru Gandul ca nu a fost chemat la DNA in cazul Ioan Niculae - bani pentru campania lui Geoana si ca, "probabil, exista vreo interceptare" in care apare numele sau. Totodata, Ghita a admis ca se cunoaste atat cu Viorel Hrebenciuc, cat si cu Mircea Geoana si ca este prieten cu cei care apar in dosar.

Sebastian Ghita, fondatorul AsesoftFoto: Agerpres

"Am aflat si eu din presa. Nu am fost chemat niciodata la DNA in dosarul acesta, nu m-a intrebat nimeni nimic, nu am dat nicio declaratie. Am inteles ca este un dosar disjuns din cel al lui Niculae, dar nu vad ce legatura am eu cu el. Probabil, este vreo interceptare, pentru ca eu am mai vorbit cu nea Hrebe, ma cunosc si cu el si Geoana, si este posibil ca un ziarist sa vada numele meu in dosar si au dat ca sunt cercetat. In afara de sponsorizarile legale pe care le-am facut si care apar in Monitorul Oficial, altceva nu am mai facut. Poate ca am facut o data un sondaj la INSOMAR, dar nu mai tin minte. Sunt prieten cu cei care apar in dosar, dar la momentul acesta eu nu stiu nimic", a declarat Ghita pentru Gandul.

Deputatii PSD Viorel Hrebenciuc si Robert Negoita, precum si Sebastian Ghita sunt cercetati de DNA pentru spalare de bani, intr-un dosar disjuns din cel in care Ioan Niculae a fost trimis in judecata pentru finantarea ilegala a campaniei electorale a lui Mircea Geoana.