Barbatul care a murit luni dupa ce a fost lovit de metrou in statia Piata Universitatii se numeste George Claudiu Dumitru si ar fi fost avocatul omului de afaceri Dan Adamescu, in cazul caruia exista suspiciuni ca ar fi incercat sa rezolve ilegal problemele unei societati comerciale, scrie SursaZilei.ro. Avocatul George Dumitru ar fi avut calitatea de martor in dosarul DNA care vizeaza cei patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti acuzati ca primeau bani si bunuri pentru interventii in dosare de insolventa.

Site-ul citat precizeaza ca barbatul s-a sinucis luni in jurul orei 14:40, dupa ce cu 45 de minute mai devreme a fost facuta publica informatia privind retinerea celor patru judecatori de la Sectia a VII-a Civila a Tribunalului Bucuresti.

Surse din Politia Capitalei si din avocatura au confirmat pentru Gandul ca George Claudiu Dumitru, avocatul omului de afaceri Dan Adamescu, este barbatul care s-a sinucis luni in statia de metrou Piata Universitatii.

Potrivit SursaZilei.ro, avocatul in varsta de 36 de ani era casatorit si avea doi copii - o fetita si un baiat. Familia si colaboratorii avocatului au declarat pentru anchetatori ca nu stiu care este motivul care l-ar fi determinat pe acesta sa se sinucida, singurele mici probleme pe care acesta le avea fiind de natura profesionala.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au efectuat miercuri perchezitii la locuinta si la firmele omului de afaceri Dan Adamescu. Anchetatorii cauta documente la domiciliul lui Dan Adamescu, DNA avand suspiciuni ca acesta ar fi incercat sa rezolve ilegal problemele pe care le avea societatea Baumeister, au precizat pentru HotNews.ro surse juridicare.