Un brailean stabilit in Bucuresti, care nu si-a mai vizitat casa de la tara de mai bine de doi ani de zile, a descoperit ca in locul acesteia se afla un lan de porumb, relateaza infobraila.ro. Intamplarea a avut loc in localitatea Vadeni din judetul Braila.

Barbatul a crezut initial ca a gresit localitatea, insa, cand si-a dat seama ca in acel loc se afla casa lui, a sunat la Politie si a reclamat "furtul" imobilului. Proprietarul crede ca, dupa ce localnicul care avea grija de casa a incetat din viata, alti vecini au spart casa si practic au facut-o sa dispara bucata cu bucata. Nici fantana din curte sau gardul de lemn nu au fost de gasit, in mijlocul lanului de porumb braileanul identificand doar fundatia casei, mai relateaza sursa citata.

Echipajul de politie sosit la fata locului a inregistrat plangerea barbatului si a deschis dosar penal pentru furt, urmand ca cercetarile sa fie continuate pentru stabilirea faptasilor.

Potrivit infobraila.ro, proprietarul nu este suparat pe cei care l-au facut sa ramana fara casa de la tara, afirmand ca "fura si ei ce pot, cum pot, ca sa manance". "Adevarul e ca cei de acolo n-au ce munci de 25 de ani. Nu sunt suparat pe ei", a spus el.