Jurnalistul Robert Turcescu publica pe blogul sau o noua serie de documente prin care se dovedeste, potrivit acestuia, faptul ca Dan Voiculescu “a arendat cu dedicatie” cele 2600 hectare de teren din Giurgiu. El afirma ca Voiculescu a numit-o patroana la Agro Seed Muntenia pe directoarea departamentului Juridic de la GRIVCO SA, iar administrator al aceleiasi firme, Agro Seed Muntenia SRL, a numit-o pe Raeceanu Rada, director economic la “SC Compania de Cercetari Aplicative SA“, o firma din “imperiul aceluiasi oligarh”.

In plus fata de documentele exclusive publicate duminica, Turcescu publica un nou document de la Registrul Comertului in care arata ca Adina Veronica Boiangiu (fosta Zbranca), “om de baza de-al lui Voiculescu”, era directorul departamentului Juridic de la GRIVCO.

De asemenea, Turcescu publica documente dintr-un Monitor Oficial din care reiese faptul ca administratorul firmei Agro Seed Muntenia, Rada Raeceanu, este director economic la “Compania de Cercetari Aplicative SA”, o firma avindu-l ca presedinte al Consiliului de Administratie pe Sorin Pantis, fost ministru al Telecomunicatiilor si mina dreapta a lui Voiculescu. Pantis a fost condamnat la sase ani de inchisoare cu executare in dosarul ICA.

“Concluzie: Voiculescu a pus mina pe cele 2600 de hecatre de aur din Giurgiu prin SC Agro Seed Muntenia SRL, o firma in care a facut-o patroana pe directoarea biroului juridic de la GRIVCO, iar administrator a pus-o pe Raeceanu Rada, director economic al unei alte companii din subordine”, scrie ziaristul.

Vezi documentele si citeste in intregime pe turcescu.ro.

Citeste si:

Robert Turcescu: Dan Voiculescu a arendat din nou cele 2.600 de hectare "de aur" din Giurgiu, pentru care are un proces cu statul exact pentru neplata arendei

Robert Turcescu: Noi documente despre afacerile lui Dan Voiculescu cu terenurile agricole ale statului