Antena 3 este folosita si din spatele gratiilor de catre Dan Voiculescu in rafuielile sale politice, scrie Reporter Virtual. Dan Voiculescu este nemultumit ca, din inchisoare, pierde controlul asupra partidului pe care l-a fondat (Partidul Conservator), iar Daniel Constantin (ministrul Agriculturii) nu ii mai asculta indicatiile politice, asa ca, potrivit sursei citate, la Antena 3 se inmultesc atacurile impotriva actualului presedinte al PC. Timp de doua zile, Antena 3 a difuzat insistent in emisiunile informative un material despre asa-numita "blonda lui Daniel Constantin" - Alina Cazanacli, o apropiata a liderului PC, numita recent secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii.

"Patronul Antenelor fierbe in puscarie din cauza ca a pierdut controlul partidului pe care l-a creat, Partidul Conservator (PC), iar liderul acestuia, Daniel Constantin (ministrul agriculturii), nu-i mai asculta indicatiile politice. Ultimul motiv de atac: numirea, de catre premierul Victor Ponta, in functia de secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii a Alinei Cazanacli, o apropiata a lui Daniel Constantin, pe care Antena 3 o numeste intr-un material difuzat si ras-difuzat in ultimele doua zile in cadrul emisiunilor informative. Ca de obicei, Dan Voiculescu foloseste un traseu indirect: atacul a pornit pe siteul stiripesurse.ro, care ii apartine jurnalistului Iosif Buble (angajat al Antenei 3), dupa care materialul de pe siteul mentionat este preluat de Antena 3 care citeaza aceasta ", scrie Reporter virtual.

Care sunt acuzatiile aduse in materialul de la Antena 3:

Alina Cazanacli, fost subsecretar de stat in Ministerul Tineretului si Sportului, este fiica lui Cristian Cazanacli, fost director la Portile de Fier, despre care presa a scris ca este urmarit penal pentru retehnologizari paguboase. Blonda proaspat numita secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii a derulat ea insasi afaceri cu din energie.

A fost patroana unei firme cu doar sase angajati, dar care a avut contracte de milioane de lei cu mari companii de stat si societati importante de pe piata de energie, printre care Electrica SA si Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare Drobeta Turnu Severin. Totodata, printre partenerii firmei au fost companiile care cumparau energie ieftina de la stat si apoi o vindeau scump, tot la stat.

In ciuda afacerilor pe care le-a derulat, conform declaratiei de avere depusa in 2014, Alina Cazanacli nu pare sa fi agonisit prea mult. Are o casa de 130 de metri patrati, 15.000 de metri de teren extravilan insa are de returnat bancilor credite care depasesc 160.000 de lei si 40.000 de euro.