Elena Udrea a declarat, pentru Cancan, ca este indragostita de un barbat, Valentin, dupa ce tabloidul a difuzat o inregistrare video in care fostul ministru se saruta cu acesta, intr-un restaurant.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Au trecut doi ani de cand am divortat si, va marturisesc sincer, ma bucur ca am un barbat ca Valentin langa mine. Eu sunt o persoana care crede in dragoste. El este omul care s-a aflat alaturi de mine in cea mai grea perioada a vietii mele intr-un moment in care prieteni vechi au ales sa se indeparteze, sa se dezica de mine.

A fost la mine in vizita, la arest, si m-a sustinut permanent. N-as dori insa sa transform aceasta poveste frumoasa intr-una publica, intrucat e parte din viata mea privata si nu as vrea sa o expun tuturor!", a spus Elena Udrea.

Imediat dupa declaratia Elenei Udrea, un lider PMP, Radu Cristescu, a declarat, la Romania TV: "A mai cazut un mit. Acum se vede ca intre Elena Udrea si Traian Basescu nu a fost nimic. Udrea e o femeie parasita de sot. Ea e fericita, indragostita, e o relatie din care se vede ca se iubesc. Ea nu e de acum, ei sunt impreuna demult. Ei nu locuiesc impreuna", potrivit Stiripesurse.ro.