Cristi Borcea ar fi avut un conflict fizic cu Ioan si Victor Becali in duba care ii ducea de la sediul DNA la Poarta alba, dupa ce cei doi frati au recunoscut in fata procurorilor ca i-au dat mita judecatoarei Geanina Terceanu, care i-a achitat in 2012, scrie Digi Sport.

Potrivit sursei citate, Cristi Borcea era suparat ca fratii Becali si-au recunoscut fapta deoarece risca o majorare a pedepsei in Dosarul Transferurilor, dupa ce a fost condamnat la 6 ani si 4 luni cu executare. Giovani Becali a primit aceeasi pedeapsa, dar are peste 60 de ani si scapa mai repede din puscarie, lucru ce nu este valabil si pentru Cristi Borcea, care are doar 45 de ani.

Cristi Borcea le-ar fi reprosat fratilor Becali ca din cauza lor va sta mai mult in inchisioare iar "conflictul verbal s-a transformat repede intr-unul fizic, insa jandarmii au intervenit prompt si i-au despartit pe cei trei", potrivit Digi Sport.

Fratii Ioan si Victor Becali, Cristi Borcea si judecatoarea Geanina Terceanu au fost retinuti pentru 30 de zile de magistratii Curtii de Apel Bucuresti, pe 20 noiembrie, la solicitarea procurorilor DNA care o acuza pe judecatoare ca a luat mita 220.000 de euro pentru a-i achita pe cei doi si pe alti sase oameni de fotbal, in Dosarul Transferurilor.

Trei dintre condamnatii in acest dosar, George Copos, Jean Padureanu si Gheorghe Popescu, au fost eliberati conditionat.