Emisiunea Cartea zilei de la televiziunea constanteana Litoral TV, realizata de lectorul universitar Enache Tusa, director de imagine al universitatii constantene, este dublata de publicarea unor texte pe site-ul ziarului Ziua de Constanta, in rubrica omonima. Unele dintre aceste texte se inscriu in definitia plagiatului, scrie Alina Vasiliu pe blogul personal.

Emisiunea este dublata de publicarea textelor pe site-ul ziarului Ziua de Constanta, in rubrica omonima, ceea ce a facut posibila confruntarea textelor.

Enache Tuşa este lector universitar la Facultatea de Istorie şi Ştiinţe Politice a Universităţii „Ovidius” din Constanţa (UOC) şi deţine funcţia de director de imagine şi comunicare al universităţii.

Este moderator la Litoral TV din Năvodari, realizând emisiunile Cultură pe coordonate – marţi de la 16.20, Cutia de viteze (o emisiune despre maşini) – sâmbătă, de la 16.20 şi Cartea zilei – duminica între 7 şi 8. Este invitat aproape permanent la emisiunea Vocile Constanţei de la Televiziunea locală Digi 24, jucând atât rolul de invitat principal, precum şi rolul de specialist, analist în diverse domenii, de la politică până la sociologie, istorie, etnologie, dialectologie.

mai mult pe alinavasiliu.ro