O invatatoare din judetul Neamt a fost inregistrata in timp ce tipa la elevii de clasa intai si ii insulta, numindu-i pe copii "prosti cu P mare", informeaza Digi24, care prezinta si inregistrarea audio. Inspectoratului Scolar Judetean Neamt a fost sesizat si a trimis inspectori la fata locului, iar cazul va fi discutat in comisia de etica.

"Mai taci o data, ca te ia mama dracului!! Tu n-ai auzit ce-am pus eu? Tu faci aici ce zic eu!", poate fi auzita o voce de femeie strigandu-le copiilor.

Din inregistrare reiese ca invatatoarea a recurs pana si la amenintari la adresa copiilor: "Daca nu ai rabdare, vin la tine si te strang de gat, acuma, ca nu mai pot!"

"Faci ce zic eu, ca nici eu nu fac ce vreau eu, ca daca as face ce vreau eu, ori te-as omori pe tine, ori n-as mai veni in clasa asta".

"Jumatate de clasa nu-i atenta la mine, da' duceti-va naibii! Bai, in timp ce vorbesc urat, taci!", le mai striga cadrul didactic elevilor.

Digi24 scrie ca scoala din localitatea Horia a intrunit Consiliul de Administratie, care a luat decizia sa instituie o comisie de investigare iar Inspectoratului Scolar Judetean Neamt, care a primit o sesizare cu privire la acest caz, a trimis inspectori la fata locului, urmand ca problema sa fie discutata in comisia de etica.

La finalul acestor anchete, invatatoarea risca sa fie exclusa din invatamant.