E.coli s-a transformat in isterie! Lovitura mortala data de autoritati industriei de lapte. Faptul ca directorul ANSVSA le recomanda oamenilor sa nu mai consume produsele unei firme din Romania este iresponsabila, spun reprezentantii din industria laptelui. Si, cel mai grav, autoritatile n-au nicio baza pentru a indemna populatia sa arunce ce are in frigider. Investigatiile autoritatilor sanitare din Italia, unde un copil roman in varsta de 14 luni (un an si doua luni) a fost diagnosticat cu sindrom hemolitic-uremic (SHU) au declansat un scandal care va afecta grav industria laptelui din Romania, anunta EVZ.

Subiectele zileiFoto: Colaj foto

SRI: Companiile aeriene low-cost sunt VULNERABILE in fata teroristilor. Companiile aeriene low-cost sunt mai vulnerabile in fata teroristilor decat companiile de linie, avertizeaza specialistii din SRI. Acestia au declarat, sub protectia anonimatului, ca o serie de companii aeriene low-cost ¬nu au, de regula¬, pe timpul zborurilor, ofiteri de protectie la bordul avioanelor, asa cum au avioanele de linie. Contactate de Romania libera, companiile nu au dorit sa comenteze informatia, informeaza Romania Libera.

Aproape doar intrebari fara raspuns. Presedinta lituaniana Dalia Grybauskaite este cunoscuta pentru comentariile sale acide. Ea a criticat propunerile de colaborare cu Turcia, pe care le considera "ultracomplicate, foarte greu de aplicat si la limita dreptului international". De fapt multa lume nu prea crede in succesul demersului comun cu Ankara. Se pun intrebari de ordin legal: va avea fiecare refugiat in parte sansa ca cererea sa de azil sa fie analizata corespunzator? Expulzarile in masa nu sunt legale. Ii va trata Turcia corect pe non-sirieni sau ii va expulza pe toti la gramada? UE nu are voie sa permita ca acestia sa fie trimisi inapoi in tari unde risca sa fie supusi abuzurilor, scrie

Deutsche Welle.

Capitala franceza, inarmata pana-n dinti. Parisul in stare de alerta, preinfarctul Europei? Gara de Nord, Paris. O mare de oameni abatuti asteapta, intr-o coada obosita, la intrarea pe peronul de pe care, in curand, va pleca trenul Thalys spre Bruxelles. Stau in randuri scolaresti de doi cate doi, intr-un sir care depaseste zeci de metri, tragand dupa ei valize si sacose. Multi barbati din coada asta poarta costum si au doar cate o geanta diplomat pe care-o sprijina la picioare sau o tin agatata de umar. Din brate nu le lipsesc ziarele, scrie Adevarul.

Cum ajunge lemnul dintr-o padure virgina din Romania in biroul tau. "Noua ne faceti un bine daca faceti chestia asta", se aude in inregistrarea video. Cel care vorbeste este inginer silvic la un ocol din judetul Caras Severin si sarcina lui este sa administreze si sa protejeze padurea pe care o are in grija. Iar acum, in inregistrarea cu camera ascunsa la care ma uit, poarta o discutie cu trei activisti de mediu care tocmai au coborat din padurea virgina de pe valea paraului Olteana, din Muntii Tarcu, din partea vestica a Carpatilor Meridionali, si au gasit cioturi si copaci marcati, informeaza VICE.

Cersetoare roma, umilita de un suporter ceh, la Roma, care a urinat pe femeie in timp ce se milogea in genunchi Un suporter al echipei de fotbal Sparta Praga din Cehia a urinat pe o cersetoare care statea in genunchi si cu mana intinsa pe un pod din centrul Romei, relateaza cotidianul spaniol El Pais. Stiri pe aceeasi tema VIDEO Romance umilite in centrul Madridului. Premierul Spaniei: ¬Este ... Un grup de suporteri cehi a luat la pas Roma, joi dupa-amiaza, cu cateva ore inainte de meciul dintre Lazio Roma si Sparta Praga contand pentru returul optimilor Europa League editia 2015-2016. La un moment dat, un suporter s-a oprit in dreptul unei femei care cersea pe Podul Sant'Angelo si a inceput sa urineze pe ea. Observand gestul, femeia s-a ridicat si a plecat, relateaza Adevarul.