Transplant reusit de pile. Firmele controlate de Oprescu lucrau la "Malaxa" si la "Sf. Maria", spital unde achizitiile au fost de 63 de milioane de euro,scrie Tolo.rointr-un nou articol despre managerul Florin Secureanu.

"Cel mai mare furnizor al spitalului lui Florin Secureanu, Sterimed, are ca administrator un cetatean albanez de 21 de ani! De fapt, in spatele acestei firme sta Mircea Oprescu, el insusi paravanul tatalui sau, fostul primar Sorin Oprescu, care si el e legat la o filiera PSD.

Ei au fost extrem de prudenti, dar nu si-au imaginat ca Secureanu, satul si el de presiuni si viclean la rindu-i, ii inregistreaza!

Mircea Oprescu, pe care Secureanu il numea 'baiatul cu pantaloni roz', negocia pentru Sterimed, Noventis si Farmvil. In legatura cu ultima companie apare chiar in acte numele lui Gelu Oprescu, fratele lui Sorin Oprescu!

Iar Sterimed, Noventis si Farmvil sint si pe lista de achizitii de la 'Sf. Maria', un alt spital al Primariei si loc unde a inceput scandalul transplanturilor.

In aceasi perioada cu Secureanu, 'Sf. Maria' a facut achizitii uluitoare, de 60 de milioane de euro! Sistemul e atit de autoreproductiv incit administratorul Noventis este fratele unui candidat USR la acest alegeri", noteaza jurnalistii Gazetei Sporturilor ininvestigatia publicatape Tolo.ro.