Firma Dalli Exim SA a fost infiintata in 1993 de catre Dorin Cocos, sotul Elenei Udrea. Succesul avea sa vina doi ani mai tarziu, cand municipalitatea, reprezentata de fostul primar Crin Halaicu, a concesionat firmei lui Dorin Cocos exploatarea a 3.000 de locuri de parcare pe termen de 15 ani, in urma unei licitatii controversate, ce a starnit rumoare in presa vremii.

Primarul Traian Basescu avea sa fie, la randu-i, generos cu Dalli Exim. Firma a concesionat, de-a lungul mandatului lui Traian Basescu si fara organizarea vreunei alte licitatii, alte 2.500 de locuri de parcare in 101 locatii de la municipalitate, dar si cateva locatii subterane de acest gen.

Dorin Cocos a parasit actionariatul Dalli Exim SA in iunie 2004, la numai cateva zile dupa ce sotia sa, Elena Udrea, a fost aleasa in Consiliul General al Municipiului Bucuresti, pe listele defunctei Aliante D.A. Totusi, Cocos a ramas actionar in Dalli International Co SRL.

Actiunile Dalli Exim au fost cedate unui prieten, Cerga Nastase, care a si recunoscut si, implicit, oficializat relatia de amicitie cu Dorin Cocos. Un alt actionar important al Dalli Exim este Radu Jianu, un cunoscut al lui Dorin Cocos, dar si al lui Alexandru Bittner.

Conform Ministerului de Finante, profitul inregistrat de firma Dalli Exim in 2006 a fost de 2.185.287 lei, iar cifra de afaceri a fost de 13.206.222 lei.

Adevarul