Postarea lui Liviu Dragnea de pe Facebook, de miercuri seara, in care anunta ca nu sustine gratierea pentru fapte de coruptie, a starnit numeroase comentarii ale "prietenilor" de pe Facebook ai lui Liviu Dragnea. Cele mai multe comentarii denota neincredere totala in spusele lui Dragnea, tonul mergand de la ironie la revolta.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Dezaprob categoric votul din Comisia Juridica de la Senat prin care au fost adoptate amendamentele privind gratierea faptelor de coruptie. Am spus tot timpul si imi mentin punctul de vedere ca nu sustin gratierea infractiunilor de coruptie. Inteleg ca raportul final nu a fost incheiat. Voi avea o discutie cu membrii PSD din Comisie pentru ca forma finala a raportului sa nu contina aceste amendamente.", a scris seful PSD miercuri seara pe contul sau de Facebook.

Andrei Olaru: Pai parca le-ai mai zis o data. Deloc nu te asculta Serban Nicolae. Trebuie mustrat serios baiatul asta. O atentionare verbala si un domeniu cu dedicatie via Teldrum ar fi de ajuns si sigur nu mai face...saptamana asta cel putin.

Daraban RobertDe când a venit partidul la putere sunt numai probleme. La nici două luni de la preluarea puterii, lumea a ieșit în stradă din cauza ordonanței13.

De când a venit partidul la putere, mediul privat suferă (văd la comenzi), lipsesc investițiile publice, locurile de muncă, lipsește și atragerea investitorilor. Nu credeți, că ar trebui să plecați de la putere și lăsați Guvernul Cioloș să revină, singurul guvern performant și competent? Asta dacă, chiar vreți binele țării.

Cornel IonDomnule Dragnea, de cate ori te-a bufnit rasul cand ai scris textul asta?

Nica IonutNu putem crede asa ceva, sunteti un conducator cu un stil dur-autoritar, vreti sa credem ca reprezentantii PsD sau aliatii dumneavoastra au votat peste ceea ce sustinet dumneavoastra si d-nu Grindeanu? sau ca acest demers a fost o actiune de capul lor ?Nu ne credeti atat de prosti?!

Ebinca SorinSi marmota,martota ce zicea?...va spun eu "Alta intrebare!"

Iulian IuliDovada ca sunteti mana in mana indiferent de culoare politica impotriva poporului! Macar de ar beneficia si omul de rand de aceasta gratiere dar o dati numai pentru voi mizeriilor!

Constantin IlasHehehehe O să vă credem când o să vedem prima carte scrisă. Fie ea şi de inginerie!

Lucian RaducanuChiar așa..."categoric"? Adică nu doar puțintel, nițeluș, de formă, cum credeam noi, ci chiar "categoric". Păi atunci dă-i afară pe indisciplinați. Sacrifică vițelul cel gras...ăăă boul cel gras am vrut să zic.

Vă speriarăți un pic, aaa?

Majoritatea PSD din comisia juridica din Senat a votat gratierea faptelor de coruptie - luare de mita, dare de mita, trafic de influenta, adoptand propunerea formulata de Serban Nicolae dar si de Traian Basescu la proiectul legii gratierii al Guvernului. Au fost 5 voturi pentru - toate de la PSD - si trei impotriva - cate unul de la PNL, USR si UDMR.

  • Daca nu ar fi lipsit doi membri PNL de la dezbateri, scorul ar fi putut fi 5 la 5 in comisie pe aceasta propunere.