Un consilier liberal din Consiliul Judetean Iasi a incercat sa stranga semnaturi pe o lista pentru reintroducerea in buget, la rectificare, a sumelor necesare realizarii Centurii Ocolitoare Iasi Sud, insa a avut surpriza neplacuta sa constate ca lista sa a disparut cu totul, in timp ce ajunsese la semnat "in zona consilierilor PSD", dupa cum sustine acesta, pe contul lui de Facebook.

Ziarul de Iasi relateaza marti ca, la inceputul sedintei CJ, consilierul liberal Romeo Vatra a pus in circulatie aceasta lista pe care ar fi trebuit sa-si puna semnaturile toti cei care sustin cererea de sprijin financiar necesar continuarii lucrarilor la centura ocolitoare a Iasiului.

La finalul sedintei s-a constat ca lista a disparut si, dupa cateva momente de haz general, initiatorul s-a resemnat cu pierderea listei, dupa cum scrie ziarul iesean.

Iata mai jos ce scrie Romeo Vatra pe pagina sa de Facebook:

"La inceputul sedintei de astazi a Consiliului Judetean Iasi am rugat colegii din consiliu sa semneze pe un tabel pentru a sustine reintroducerea in buget la rectificare a sumelor necesare realizarii Centurii Ocolitoare Iasi Sud.

Initiativa apartine deputatului Alexe Costel si vizeaza strangerea de semnaturi de la consilierii judeteni, consilierii municipali si primarii din Zona Metropolitana Iasi, pentru a fi depuse la Ministerul Dezvoltarii. Demers care se doreste a fi unul administrativ si care sa vina in completarea eforturilor facute de ceilalti lideri politici ieseni pentru aceasta investitie.

La sfarsitul sedintei am avut surpriza sa constat ca lista cu semnaturi nu mai exista si ca a disparut undeva in zona consilierilor PSD. Unii dintre ei au recunoscut ca au avut lista pe mana, in timp ce altii au afirmat ca nu a mai ajuns la ei.

Nu stiu ce a fost in mintea celui care a subtilizat lista, care avea deja semnaturile mai multor consilieri, dar dincolo de ridicolul situatiei, a facut un gest dezonorant atat pentru el, cat si pentru colegii lui de partid".