In regimul Dragnea, numarul persoanelor cu handicap grav creste cu 80 pe zi! Asistenta sociala ne costa 14 miliarde de lei pe an. Potrivit statisticilor oficiale ale ministerului Muncii, din 2012 in 2017 numarul beneficiarilor indemnizatiei lunare pentru persoane cu handicap a crescut cu circa 15%. In aceeasi masura au crescut si beneficiarii "bugetului complementar lunar pentru persoane cu handicap". In 2012, ministerul Muncii oferea ajutoare sociale pentru 542.156 persoane cu handicap. In mai 2017, erau 629.881. In medie, numarul lor a crescut cu circa 15.000 pe an, dar in cinci luni de guvernare Dragnea, in 2017, saltul a fost de peste 12.000 de persoane. Sunt doua posibile explicatii pentru aceasta evolutie: fie existau numeroase persoane care au asteptat regimul PSD ca sa-si depuna dosarele, fie a crescut substantial numarul fraudelor, anuntaRomania Libera.

Subiectele zileiFoto: Colaj foto

Mesajul dur al unui medic de la Spitalul Universitar: "Iarta-ma, pacient roman! Daca guvernul nu vede dezastrul, maine n-o sa mai avem cum sa te tratam"."Sistemul sanitar este in colaps, iar promisiunile guvernului sunt vorbe goale", sustine medicul Florin Chirculescu de la Spitalul Universitar din Bucuresti, care avertizeaza, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca greva personalului medical este iminenta. In mesajul sau, medicul face referire la situatia dezastuoasa in care a ajuns sistemul medical din Romania si cauta argumente care sa sustina posibilitatea declantarii grevei: "Crezi ca ne e usor sa punem problema grevei? Crezi ca nu ne gandim la tine, crezi ca noua, asistentilor si medicilor, nu ne pasa de tine? Chiar nu-ti amintesti decat lucrurile urate vehiculate in media, chiar nu-ti amintesti de cei, nu tocmai putini, care ti-au salvat o ruda, un prieten, sau chiar pe tine?", scrieAdevarul.

Romania, total nepregatita in fata valului de migranti ilegali: In doua luni, au venit refugiati cat in patru ani. Timp de doi ani, in 2015 si 2016, nu a existat niciun caz de migratie ilegala la Marea Neagra. Problemele din Turcia au dus la redeschiderea unei rute care mai functionase sporadic in anii 2013 si 2014. Aproape 500 de migranti ilegali au ajuns, numai in acest an, in Romania, pe Marea Neagra. Un numar- record. Ne place sau nu, Romania este una dintre rutele prin care locuitori din tari devastate de conflicte interne sau de saracie, din Orientul Mijlociu vin spre Europa de Vest, in principal spre Germania, Mecca libertatii si prosperitatii pentru acestia, relateazaRomania Libera.

Televiziunea se teme de Facebook Watch. La IBC Amsterdam, cel mai mare targ de tehnologie media din Europa, Facebook seamana frica. Directorul de produs, Daniel Danker, vrea sa sporeasca accesibilitatea si bugetele de reclama printr-o ofensiva video. Puternica furtuna care s-a abatut asupra Amsterdamului a afectat starea de spirit a participantilor la editia IBC de anul acesta. Senzatia s-ar putea sa dainuie si dupa festivitatea de deschidere.Directorul de produs de la Facebook, Daniel Danker, este unul dintre profesionistii care seamana frica in randul traditionalistilor. Din luna august, Facebook USA a inaugurat propria platforma pentru spectacole si aparitii live: Facebook Watch - care ingusteaza mult plaja de actiune a actorilor deja consacrati. Posturile media traditionale trebuie deja sa faca fata concurentei tot mai aprige venite din partea YouTube, Netflix si Amazon. Si nu mai este pentru nimeni un secret, ca si Apple va lansa in curand un produs propriu pe aceasta nisa. Amenintarea este evidenta pentru producatorii TV: Facebook are peste doua miliarde de utilizatori, din care peste un miliard acceseaza zilnic platforma sau viziteaza cel putin o data pe luna unul din nenumaratele grupuri formate aici - informatiile fiind furnizate chiar de gigantul american, potrivitDeutsche Welle.

Daca nu dati muzica incet dupa ce va suna politistul la usa, riscati dosar penal. Aviz amatorilor de petreceri la ore tarzii, care isi deranjeaza vecinii! Daca politia v-a amendat deja si va suna din nou la usa, cateva ore mai tarziu, pentru ca tot nu ati dat muzica mai incet, riscati sa va alegeti cu un dosar penal. Politistii vor sa modifice legea pentru ca a devenit clar pentru toata lumea ca o simpla amenda nu rezolva, intotdeauna, problemele. Nici nu mai poate fi vorba de odihna, cand, in miez de noapte, muzica rasuna ca la concert, in holul unui bloc din capitala. Degeaba fac vecinii plangere la politie. Petrecaretii continua sa asculte muzica data la maximum. Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne: "Sunt situatii de genul acesta cand de cele mai multe ori un bloc intreg suna la 112. Dupa ce pleaca politistul petrecerea se reia, mai departe nu prea mai este nimic de facut. Cred ca ar putea sa existe discutia in care ducem acest abuz in planul penal", anuntaDigi24.

Cum arata Romania si romanii pe site-urile care-ti vand poze cu tot ce vrei. Daca exista ceva de care lumea internetului nu duce lipsa, atunci sigur e vorba de poze. Sunt peste tot, cu tot ce vrei. Daca esti patriot sau dacopat si te bati cu pumnul in piept ca sa demonstrezi cat de speciala e tara asta, tin sa te asigur ca gasesti identitatea nationala la pret de en-gros in categoria Romania pe Shutterstock, iStock by Getty, Dreamstime etc. Poate ca nu vrei sa auzi asta, dar reperele nationale nu trezesc un mare interes pe site-urile stock, pentru ca nimic nu-i mai presus de ilustrare si catalogare. Intreaga tara a cazut prada clasificarilor, iar printre primele sugestii primite pe un oarecare site de poze stock se numara romanian flag, romanian food, romanian village si romania traditional, relateazaVice.