Compania Alho Construct, cea care, in campania electorala din 2004, a consolidat si a vopsit blocurile situate pe Calea Rahovei si pe Soseaua Alexandriei, in numele lui Marian Vanghelie, risca sa dea faliment din cauza ca nu si-a primit banii. „Am fost contactati de Marian Vanghelie, care ne-a spus ca s-a gindit sa vopseasca niste blocuri in loc sa lipeasca afise electorale.

Ne-a zis ca vrea sa facem treaba repede si sa nu ne facem probleme pe motiv ca are bani, precizindu-ne ca are un capital pentru campania electorala de doua milioane de euro“, ne-a declarat Marinela Vladescu, reprezentant SC Alho Construct, cum a intrat in afaceri cu primarul „care este“.

Potrivit acesteia, firma a reabilitat si a vopsit 23.000 de metri patrati de fatada, pentru care Marian Vanghelie trebuie sa achite aproximativ 600.000 de euro. Reprezentantii firmei au incercat pina la sfirsitul anului 2005 sa recupereze banii pe cale amiabila. „Am avut mai multe intilniri.

Ne chema noaptea in primarie sa discutam, insa nu am ajuns la nici un rezultat“, sustine Marinela Vladescu. Astfel, firma l-a actionat in judecata pe primarul sectorului 5. Mai mult decit atit, constructorii au de gind sa infiinteze „Asociatia Pagubitilor domnului Marian Vanghelie“.

Cotidianul