Bradut Ulmanu comenteaza pe jurnalismonline.ro promo-ul facut de la Realitatea TV la documentarul privind asasinarea* lui Bush? Imagini doftoricite sa arate o posibila asasinare a lui Bush, ca si cum ar fi fost filmata in direct… Este vorba de documentarul Death of a president, al regizorului Gabriel Range.

Voi ati vazut promo-ul de la Realitatea TV*? Imagini doftoricite sa arate o posibila asasinare a lui Bush, ca si cum ar fi fost filmata in direct, realizatori si reporteri de la Realitatea transmitand ce se intampla si o voce care ne intreaba cum ar arata lumea fara presedintele Americii si ne promite un documentar in care ni se va spune cum ar fi daca n-ar fi Bush…

Mie mi se pare o idee odioasa sa faci un asemenea documentar si un asemenea promo, oricat mi-ar fi Bush de antipatic. Ce treaba are un post de stiri sa prezinte un scenariu fictiv? Adica, uite, nu s-a intamplat, ca sa ne creasca noua ratingul, dar ia sa vedem ce-ar fi daca s-ar intampla?

Recunosc ca sunt curios ce zic realizatorii in documentaru’ ala ca s-ar intampla. Cumva vor sa ne arate cum ar reactiona Realitatea TV? Pai, cam stim… Cum ar reactiona lumea? Si asta e previzibil… Cum ar reactiona America? Pai, s-ar soca, s-ar oripila, ar prelua vicepresedintele prerogativele si totul ar merge inainte…

Ma rog, poate sunt io defect sa mi se para o idee asa naspa.. si asa lipsita de etica.. Voi ce credeti?

Bradut Ulmanu, jurnalismonline.ro

* Este vorba de documentarul Death of a president, al regizorului Gabriel Range. Documentarul a avut premiera la Festivalul de film de la Toronto, 2006.