Un cuplu de romani a fost ucis cu focuri de pistol pe o strada din Torino. Dublul asasinat a avut loc noaptea, in jurul orei unu, in cartierul Santa Rita, strada Lima. Cetatenii omorati sunt Gabriela Nicoara de 22 de ani si Valerica Dascalu de 37 de ani, scrie La Stampa, citat de Rador.

Atat tanara cat si barbatul, la putin timp dupa ce au fost impuscati, au fost transportati la spitalul din Torino, dar starea lor era foarte grava. Barbatul a fost atins de sase focuri si femeia de cinci, toate trase de un pistol semiautomat.

De ancheta se ocupa echipa mobila a politiei, care la momentul respectiv nu a gasit martori printre persoanele care au telefonat la 113, semnaland zgomotul impuscaturilor, fara sa fi vazut delictul.

Incidentul a avut in paropierea unei resedinte de sapte etaje, unde cei doi probabil locuiau: "Am auzit tipetele unei femei care cerea ajutor" - povesteste o tanara braziliana care locuieste in imobilul respectiv - "apoi focurile de pistol, cel putin 5 sau 6".

Cei doi romani au fost asteptati pe straduta ce duce la bloc, o strada slab luminata, fara trotuar. Nu au avut timp sa fuga, avand in vedere ca urmele de sange sunt concentrate pe un spatiu mic. "În imobilul acesta - spun alti chiriasi - locuiesc multi straini si incaierarile nu sunt rare. În trecut a fost nevoie de interventia politiei". La locul dublului asasinat au venit joi dimineata cativa conationali ai cuplului, care au depus doua buchete de flori.