In cinstea zilei de nastere a tovarasului Ceausescu, Paunescu Adrian si-a facut blog. Alcatuirea web2.0 e aidoma diareiculului poet: deliranta (adica, poate fi material de studiu pentru anul 3 medicina, specializarea deviante comportamentale). Blogul e facut de fapt de fiul patrupedului, Andrei, care scrie si el poezii pe blogul propriu despre diverse obiecte straine gasite in paine, ilustrate cu poza unei boxerite care "nu lasa bale". Curiosii gasesc ambele insanitati pe blogspot.

Premiera in blogosfera. Enache posteaza un fragment dintr-un comunicat de presa care i-ar aduce in pragul sinuciderii din cauza invidiei pe marii maestri ai absurdului, precum Eugen Ionescu sau Samuel Beckett. Premiera e ca o doamna din PR recunoaste in direct pe blogul lu’ Ienache ca ea a trimis comunicatul. Probabil ca e exasperata de obtuzitatea clientului.

Si inca o premiera: cel dintai blogger supus la proba detectorului de minciuni, in urma unor defulari (sau refulari?!) ale subconstientului. eu cred ca, de fapt, isi pregateste consortul pentru o proba similara.brrrrrrrrrrrr!

Asemenea lui Novac, pe muteste, Zoso a primit o infuzie de capital si si-a deschis cel de-al treilea blog. Daca nu sunteti vigilenti, pustiul asta va va angaja pe toti intr-o zi ! Update: intre timp a trecut inaintea lui Tolontan pe trafic.ro si scrie "ziaristii sunt niste nulitati pe internet". Mi-am notat in carnetel "sunt o nulitate pe internet" si "reminder: anul viitor cand mergem la CES sa nu-l mai duc la outlet, la magazinul ala Tommy nustiucum".

Dezbate pe blog.