Recunoscut oficial ca fiul lui Dumitru Tinu, Iucinu are planuri mari. Intentioneaza, mai intai, sa introduca o actiune juridica de anulare a certificatului de mostenitor ce a stat la baza vanzarii ziarului „Adevarul“ catre omul de afaceri Dinu Patriciu.

Desi a declarat ca nu poate sa prevada care va fi noua repartitie a numarului de actiuni, Iucinu declara ca acesta va fi mult mai mare decat ce-i pusese deoparte Patriciu: trei optimi din 24%. „Pana acum se discuta ce se intampla «daca» sunt fiul lui Dumitru Tinu. De acum inainte, problema se modifica. Pana acum luptam cu Dinu Patriciu cu sabii si flinte. E timpul sa ma reintorc cu tunurile“, a spus Andrei Iucinu, dupa aflarea deciziei instantei.

„Am fost crescut de tatal meu intr-un set de valori politice de centru-stanga si acestea erau si convingerile cititorilor «Adevarul». Astazi, ziarul nu are niciun mesaj politic, nu se mai adreseaza nimanui“, a declarat Iucinu. Acesta a confirmat indirect si zvonurile care il dadeau, dupa excluderea din PRM, in curtea PSD-ului. „Ma voi orienta spre zona de stanga, este cea in care cred“, a spus Iucinu, care a incheiat afirmand ca, in cel mai scurt timp, isi va schimbele numele in Andrei Tinu, dupa cel al tatalui sau natural.

Evenimentul Zilei