1. Pesedistul Radu Mazare l-a atacat dur pe secretarul general al PSD, Titus Corlatean. Declaratia a fost data ziarului Cotidianul.

„Titus este un fatalau si vad ca acum a devenit un fatalau plingacios pentru ca s-a dus sa se plinga la partid ca l-am facut fatalau. Am vorbit cu domnul Geoana si nu mi-a zis nimic, nu cred ca aproba asa ceva. Este imposibil sa ma dea afara din partid!"

2. Ion Stan, presedintele PSD Dambovita, catre Mircea Geoana. (Cotidianul)

„Mie sa nu-mi zici sa-mi fie rusine ca nu sint negru pe plantatia familiei Geoana si nici baiat de pravalie la coana Margareta!“.

3. Ion Stan, presedintele PSD Dambovita, catre Dan Nica care a incercat sa-i ia apararea lui Geoana. (Cotidianul)

"Tu sa taci! De la linge-blide la Nastase ai ajuns sluga la Geoana!“.

4. Oana Zavoranu despre mama sa (Cancan)

"O suspectez pe mama ca are o legatura amoroasa cu un barbat mult mai tanar decat ea pe care-l intretine. Desi cunosc si numele acestuia, nu vreau inca sa-l fac public pe motiv ca nu i-am surprins niciodata in ipostaze tandre. Sunt sigura ca banuielile mele se vor adeveri si intreaga poveste o sa iasa la lumina. Viata mea s-a transformat intr-o adevarata telenovela!"

Nota:Recunoastem ca nu urmarim tot ce spun inteligentii neamului. Daca l-ati auzit pe vreunul la TV sau l-ati citit in gazeta, postati aici, sa ne bucuram impreuna:)