Investitia romaneasca din Ucraina, pe mainile nimanui, scrie Jurnalul National. Din 1998, lucrarile la acest urias obiectiv de investitii au fost oprite. Singura "activitate" care se mai desfasoara pe "santierul" romanesc, unde mai exista circa 120 de angajati, este vanzarea la preturi derizorii sau furtul sistematic al utilajelor si materialelor de constructii pentru care statul roman a cheltuit sute de milioane de dolari.

Strigator la cer este faptul ca, desi sunt angajatii unor firme private, si anume, Arcom si Uzinexport, cei aproximativ 120 de romani care mai lucreaza la Krivoi Rog sunt platiti de Guvern prin Ministerul Finantelor, adica, de noi, contribuabilii. In medie, salariile acestora sunt de 300 de dolari si 500 de lei lunar. Dar tot MEF deconteaza lunar cheltuielile cu combustibili, cu transportul, precum si toate celelalte legate de Krivoi Rog.

Gigi Becali a confirmat faptul ca din toamna anului trecut detine pachetul majoritar de actiuni la Arcom, dar a declarat ca nu stie si nici nu-l intereseaza ce se intampla acolo.

Integral in Jurnalul National