Autoritatile chineze au anuntat ca un nou cutremur cu magnitudinea de 6 sau 7 grade Richter ar putea lovi regiunea Sichuan, noteaza AP. Potrivit institutului de geopolitica din America in cursul zilei de ieri a fost inregistrat in zona un cutremur de 5,2 grade pe scara Richter.

NASA a fixat pentru data de 31 mai lansarea unei noi misiuni Discovery, scrie AP. Naveta spatiala trebuie sa ajunga la statia spatiala internationala avand la bord tehnica pentru un laborator de cercetari japonez.

Noul primar al Romei, Gianni Alemanno, vrea să dărâme 65 de tabere de barăci ale rromilor, construite ilegal la marginea capitalei italiene. “Taberele trebuie dărâmate, aceasta constituie o prioritate. În Roma există 85 de tabere ale rromilor şi doar 20 dintre acestea sunt legale”, a declarat Gianni Alemanno pentru SWISSINFO

Fortele americane si irakiene au anuntat ca au reusit sa captureze mai multe zeci de persoane, membri ai Al-Qaeda in provincia Ninive, informeaza Reuters. Potrivit generalului Mark Hertling, peste 1.250 suspecti au fost arestati. Oficialul american sustine ca cel putin 100 sunt membri de frunte ai gruparii teroriste.

Ministrul apararii din Venezuela acuza SUA ca ar fi efectuat zboruri neatorizate la 200 de kilometri de Caracas, scrie BBC News. Oficialii americani neaga ca in zona ar fi fost desfasurate operatiuni militare.