Directorul Electrica Serv, Mihai Radulescu, este acuzat de o angajata ca a fost batuta de acesta in sediul societatii. Martori au fost cativa angajati care sustin ca femeia a fost schimbata din functia de director al Serviciului juridic, vineri, pentru ca joi, in ziua incidentului, si-a reclamat seful la politie.

Mihai Radulescu, directorul Electrica Serv, o filiala a Electrica SA, este acuzat de o angajata ca a batut-o, in cursul zilei de joi, chiar in incinta societatii, mai exact in biroul acestuia. Femeia a reclamat la 112 incidentul petrecut in prezenta mai multor colegi, dupa care a mers la Institutul National de Medicina Legala (INML) pentru a scoate un certificat care sa dovedeasca agresiunea. La randul sau, directorul Mihai Radulescu neaga incidentul.

Tanara batuta de directorul Mihai Radulescu a fost, pana vineri, sefa Serviciului juridic din Electrica Serv. Ea a fost schimbata din functie la o zi dupa incident.

Atat aceasta, cat si colegii ei povestesc ca Mihai Radulescu si-a iesit din fire in momentul in care i-a cerut “unele dosare importante care-l incriminau”. Seful, mai spun angajatii, ar fi avut “pornirile violente” si cu alte ocazii, insa de data aceasta miza era foarte mare, cu atat mai mult cu cat ar fi urmat sa fie inlocuit din functie.

Integral in Cotidianul