Antrenorul echipei arabe Al Hilal, Cosmin Olaroiu, este dat in consemn la frontiera pentru ca nu a raspuns citatiilor procurorilor. Cosmin Olaroiu a fost instiintat de acest lucru chiar pe Aeroportul "Henri Coanda".

Dosarul in care este cercetat Olaroiu este instrumentat de DIICOT si vizeaza transferul a cinci fotbalisti de la echipa FC National la Poli Timisoara, in perioada in care ocupa functia de manager al echipei bucurestene.

Potrivit unor surse judiciare, saptamana trecuta organele de ordine de la Aeroportul Otopeni l-au instiintat pe antrenor, care se intorcea in Romania, ca are probleme de natura penala si au anuntat procurorul care instrumenteaza dosarul de revenirea acestuia in tara.

"Nu am fost la Parchet si nici nu am sa ma duc", ne-a declarat ieri Cosmin Olaroiu. El nu a vrut sa comenteze episodul de pe Aeroportul Otopeni, pe care l-a catalogat drept "o vrajeala".In cazul in care refuza sa se prezinte la audieri, Olaroiu risca sa fie adus cu mascatii la Parchet.

In prezent, Cosmin Olaroiu este antrenorul echipei arabe Al-Hilal, cu care a castigat campionatul Arabiei Saudite si Cupa Printului, si spune ca niciodata nu va mai antrena o echipa romaneasca. "Fotbalul romanesc pe mine nu ma mai motiveaza", subliniaza antrenorul.

Adevarul