Adrian Copilu’ Minune si candidatul PSD la Primaria Stefanesti au „salvat” un recalcitrant pe care Politia voia sa-l retina

„Raspund eu pentru el! Daca il luati pe el, ma luati si pe mine!” - declaratia cu care manelistul a inmuiat fortele de ordine

Adrian Minune si candidatul PSD la Primaria din Stefanesti, Aurel Parvu, au scos un adolescent din mainile politiei, ieri, in cursul incidentelor care s-au petrecut in comuna. Simpatizantii PSD din Stefanesti au iesit in strada dupa ce BEC a decis anularea voturilor care au avut loc in comuna. Unul dintre protestatari, un adolescent, recalcitrant, a fost smuls de politisti din randurile oamenilor. Cateva zeci de localnici au urmarit politistii pana la duba amenintandu-i ca alti 1.000 vor veni peste ei daca adolescentul va fi dus la sectie.

Printre ei se afla si Adrian Minune, candidat PSD la Consiliul comunal din Stefanesti. „Raspund eu pentru el! Daca il luati pe el, ma luati si pe mine!”, le-a zis Adrian Minune politistilor. Cearta a durat vreme de 5 minute, timp in care politistii au fost amenintati cu bataia de prietenii arestatului. In cele din urma a intervenit si candidatul PSD la Primaria din Stefanesti, Aurel Parvu, care l-a tras pe adolescent din mainile politistilor.

„Va atrag atentia ca o sa creati un precedent periculos. O sa iasa scandal daca il bagati in duba”. Dupa alte cateva minute de tocmeala, Parvu l-a extras pe adolescent din meleul creat. Protestatarul a ajuns pana la urma la sectie, insa, escortat de Adrian Minune si Aurel Parvu, care s-au asigurat ca va fi bine tratat. „A fost retinut pentru instigare la violenta. I-am dat o amenda contraventionala in valoare de 500 de RON”, a declarat seful de Sectie din Stefanesti, Florin Dinca.

Integral in Gandul