Clasamentul tv autohton are o fata noua: postul lui Dan Diaconescu sta pe locul 4 la audienta, deasupra televiziunii publice, care a cazut pe pozitia a sasea.

Inlocuind fantoma Elodiei cu Magda invitata permanenta, Dan Diaconescu a reusit sa isi ridice garsoniera printre greii topului autohton: OTV a fost urmarit, in medie pe intreaga zi, in luna iulie a acestui an, de 108.000 de romani din mediul urban, potrivit datelor furnizate de GfK Asociatiei Romane pentru Masurarea Audientelor (ARMA). In aceeasi perioada si pe acelasi segment masurat, TVR 1 a inregistrat o medie de 77.000 de telespectatori.

OTV sta pe locul 4, imediat dupa PRO TV, Antena 1 si Acasa TV, iar TVR cade de pe podium, pe locul 6, sub ratingul obtinut de postul de stiri Realitatea TV in clasamentul din luna iulie, in functie de media de audienta pe intreaga zi pe segmentul urban general.

In prime time, lucrurile stau si mai bine pentru Dan Diaconescu: OTV urca pe locul 3 dupa PRO TV si Antena 1. Seara, dupa ora 22.00, exista chiar varfuri de audienta in care canalul tabloid are de patru ori mai multi telespectatori decat TVR 1, devenind, pentru anumite perioade de timp, lider de audienta.

Integral in Cotidianul