Opinia publica rusa considera ca Georgia si SUA sunt vinovate de conflictul din Osetia de Sud. Intrebati cine e vinovat pentru conflictul creat, 54% dintre rusii chestionati au aratat cu degetul catre Georgia, 22% au dat vina pe SUA si doar 1% au acuzat Moscova pentru confruntarile recente, anunta Reuters.

Bush cere armatei amaricane sa trimite ajutoare in Georgia. Un avion C-17 cu ajutoare umanitare a aterizat deja in capitala Georgiei, Tbilisi, iar altul urmeaza sa ajunga joi cu noi provizii. "Speram ca Rusia sa-si respecte angajamentul si sa permita asistenta umanitara", a declarat Bush, citat de FoxNews.

Greva la metroul londonez. Navetistii si locuitorii Londrei vor avea de suferit dupa ce muncitorii din reteaua de metrou au declarat ca vor sustine doua greve de 72 de ore. Lucratorii au ales aceasta solutie in urma nemultumirii generate de cresterea de 4,85% a salariului oferita de stat, anunta SkyNews.

Papa somat sa nu mai poarte blana. O agentie italiana de protectie a animalelor l-a somat pe Papa Benedict sa nu mai foloseasca blana de hermina in vestimentatia sa. Agentia Italiana de Protectie a Animalelor si a Mediului a incercat sa-l sensibilizeze pe Papa amintindu-i de afectiunea sa fata de pisici, noteaza Reuters.

Cautatori ai lui "Big-foot" sustin ca au dovezi: un corp, a poza si probe ADN ale misteriosului animal. Un grup de americani sustin ca au o serie de dovezi care sa probeze existenta misteriosului "Big-Foot' si ca le vor face publice intr-o conferinta de presa vineri, anunat FoxNews.

In cinci ani va aparea un "vaccin" care va vindeca artrita. O singura injectie care va putea vindeca pacientii de artrita reumatica este dezvoltat in prezent de cercetatorii britanici si va fi disponibil publicului larg in 5 ani. "Leacul" va functiona prelevand o parte din celulele bolnavilor, prelucrandu-le in laborator si reinjectatandu-le in corp, in zona afectata, informeaza The Telegraph.

Fata lui Josef Fritzl s-a reintors in casa in care a fost tinuta prizoniera de tatal sau. Fiica maniacului austriac, impreuna cu trei dintre copiii sai, s-a reintors in casa in care a fost tinuta prizoniera timp de 24 de ani, pentru a le indica politistilor unde si cum exact au stat in toti acei ani de "detenta", scrie The Daily Mirror.