Mexicanii vor putea plati cumparaturile si taxiurile cu telefoanele mobile. Companiile de telefonie mobila din Mexic, Telefonica SA si Iusacell, s-au aliat cu Citigroup INC si BBVA pentru a lansa acest serviciu menit in special pentru tinerii din ce in ce mai dependenti de tehnologie. Utilizatorii acestui serviciu vor avea numarul de cont trimis de catre banca telefonului mobil si vor efectua paltile prin trimiterea unui SMS, informeaza Reuters.

Un avion sudanez cu 95 de pasageri a fost deturnat. Un avion apartinand companiei sudaneze Sun Air a fost deturnat de catre trei rebeli inarmati cu cutite la scurt timp dupa ce a decolat de la Nyala, regiunea Darfur. Avionul, care trebuia sa ajunga initial in Khartoum, a aterizat in Lybia, dupa ce a incercat sa ajunga la Cairo, scrie BBC.

Coreea de Nord suspenda dezafectarea instalatiilor nucleare. Coreea de Nord a anuntat, marti, ca a decis suspendarea dezafectarii instalatiilor sale nucleare, protestand astfel fata de faptul ca Statele Unite au amanat retragerea acestei tari de pe lista tarilor care sustin terorismul, relateaza Aljazeera.net.

FBI ofera o recompensa de 40.000 de dolari pentru informatii despre "Banditul Timpului". Persoana cautata de catre FBI este un spargator de banci care a dat deja 11 lovituri in zona Chicago. Porecla sa vine de la metoda pe care o foloseste ca sa scape: le cere angajatilor bancii sa numere pana la 300 inainte sa alerteze politia, scrie FoxNews.

Dovezi insuficiente in cazul celor trei barbati ce ar fi planuit sa-l asasineze pe Obama. Politia din Statele Unite a declarat ca dovezile care ii incriminau pe cei trei nu sunt suficiente si ca inculpatii sunt doar "niste consumatori de droguri, dar vom incerca sa fim prevazatori si vom continua cercetarile", scrie SkyNews.

Mai multe birouri guvernamentale din Bangkok, asediate de catre protestatari. Cateva mii de protestatari anti-guvernamentali au asediat birouri ale administratiei si au inchis, pentru scurt timp, un post de televiziune. Liderii miscarii numesc protestul: "Razboiul Final", razboi prin care se incearca rasturnarea guvernului condus de premierul Samak Sundaravej, acuzat de coruptie, scrie International Herald Tribune.

Copia celebrului Batmobil l-a costat pe un britanic 150.000 de lire sterline. Un om de afaceri britanic, pasionat de masini, a asteptat trei ani pentru copia automobilului ce a aparut in filmul Batman Returns din 1989. Vehiculul l-a costat 150.000 de lire sterline si atinge 130 de mile pe ora nu va putea fi condus pe drumurile publice pentru ca nu are indicatoare sau oglinzi retrovizoare, scrie The Sun.