Desi reporterii Cotidianul au surprins-o beneficiind de antemergator fara a avea dreptul, sotia premierului spune ca ea nu a vazut vreun politist care sa-i deschida drumul.

Surprinsa in trafic, joi dimineata, in timp ce era escortata de trei motociclete ale politiei, Ioana Tariceanu a facut urmatoarea declaratie pentru Cotidianul: “Intr-adevar, am mers in spatele coloanei oficiale a sotului meu. Masina lui Calin s-a dus la aeroport, iar eu dupa aceea mi-am vazut de treaba mea. Eu nu am beneficiat de coloana oficiala si nu i-am vazut pe politisti sa blocheze circulatia sau sa-i traga pe dreapta pe ceilalti soferi. Precizez ca nu am trecut pe rosu in intersectia DN 1 cu Bulevardul Aerogarii”.

Cand i-am spus ca gestul de joi dimineata nu e singular si ca cititori ai Cotidianului ne-au semnalat ca o vad zilnic cu antemergatori, Ioana Tariceanu a adaugat: “Ceea ce nu vad cititorii ziarului dumneavoastra e ca dimineata in masina mea, alaturi de mine si fiul meu, se afla si Calin.

Cand premierul nu se afla in masina oficiala a SPP-ului, masina mea devine masina principala, pentru ca in ea se afla demnitarul. Calin merge cu noi pentru ca in drum spre gradinita mai vorbeste si cu fiul sau, acestea fiind singurele minute din zi cand poate vorbi cu fiul sau. De aici confuzia creata de cititorii dumneavoastra”.

Integral in Cotidianul