Agentiile neprofitabile ale Loteriei vor fi transformate in chioscuri cu de toate. Angajatele vor vinde, pe langa bilete la 6/49 sau Pariloto, si tigari, guma de mestecat, cafea sau cartele telefonice.

Jucatorii de Loto vor gasi in agentiile proprii ale Loteriei si alte produse in afara de bilete. Pe motiv ca operatoarele din agentii au prea putina treaba si nu isi justifica salariul, oficialii Loteriei au hotarat sa le transforme in vanzatoare de cafea, tigari, guma de mestecat si orice fel de alte produse alimentare si nealimentare, mai putin bauturi alcoolice.

Potrivit unui anunt publicat pe site-ul institutiei, Loteria asteapta in prezent “oferte pentru comercializarea, prin intermediul agentiilor Loto, a produselor alimentare si nealimentare si pentru prestare de servicii precum reincarcare electronica a cartelelor de telefonie mobila”.

Companiile distribuitoare ale acestor produse trebuie sa depuna oferte pana luni. “Pana in prezent nu a depus nimeni oferta”, ne-a declarat ieri Liliana Minca, sefa Loteriei. Oficialii institutiei nu au de gand sa renunte la aceasta idee. In cazul in care nu se vor prezenta firme interesate, se va relua procedura. Firmele trebuie sa prezinte un business plan si sa directioneze un comision mare din vanzari catre Loterie.

Integral in Adevarul