Titanic burger de 9,1 kg - o gustare de 4 ore jumate'. Brad Siullo, lucrator la un restaurant italian din Pennsylvania, a devenit prima persoana care a castigat concursul "Beer Barrel Belly Bruiser", terminand un hamburger gigant ce cantarea peste 9 kg.. Misiunea gurmandului a durat 4 ore si 39 de minute. Gigantica masa cantarea 6.8 kg si avea 2.3 kg de toppinguri, iar proprietarul pub-ului sustine ca Brad este prima persoana ce reuseste sa termine imensul burger. Intrebat ce l-a determinat sa manance atat de mult Brad a spus "Vroiam sa vad daca pot", informeaza Sky News.

Un mormant stravechi, descoperit sub strazile Romei. Lucratorii ce renovau un teren de rugby din Roma au descoperit un vast complex de morminte. Potrivit oficialilor asezamantul are structura unui adevarat oras, cu case, blocuri si strazi. Arheologilor le este inca neclar cine a fost ingropat in morminte dar se crede ca, cel putin o parte din morti, sunt sclavi eliberati de origine greaca. "Este doar o chestiune de cateva saptamani pana descoperim ce se afla ingropat acolo" declara arheologul Marina Piranomonte, citata de CNN.

Un britanic si-a ucis sotia din cauza profilului de pe Facebook. Un barbat din Londra si-a ucis sotia prin injunghiere dupa ce aceasta a postat pe site-ul Facebook, in profilul ei online, ca este "singura". Armele crimei au fost un cutit de bucatarie si un topor. Vecinii femeii au fost treziti de tipete disperate, iar cand au iesit afara l-au vazut pe barbat in fata casei plin de sange. Barbatul a pledat vinovat si a fost condamnat la o sentinta de cel putin 14 ani, scrie BBC.

Zeci de arme descoperite intr-o ascunzatoare de catre Politia din Belfast. Politistii din Irlanda de Nord au descoperit, in Belfast, o ascunzatoare ce continea aproximativ 70 de arme si mii de gloante. Armamentul a fost gasit in timp ce politistii cercetau casa unui barbat suspectat ca s-a sinucis. Armele au fost confiscate si sunt cercetate de politia criminalistica, relateaza Sky News.

Peste 40 de oameni condamnati in urma unui atentat dintr-un internet cafe din Maroc. O curte de judecata din Maroc a condamnat mai mult de 40 de oameni la peste 30 de ani de inchisoare in urma unui atac sinucigas, cu bombe artizanale, ce s-a petrecut anul trecut intr-un internet cafe din Casablanca. Sinucigasul a murit in atentat, iar 3 oameni au fost raniti. Agentia de stiri MAP sustine ca, in urma investigarii atentatului de la Casablanca, cei acuzati planuiau mai multe atacuri cu explozibili improvitati. Sentinta a fost data la numai o zi dupa ce alt proces de terorism, ce implica un lider al unei celule extremiste care se presupune ca avea legaturi cu al-Qaeda si care planuia sa ucida persoane publice din Maroc, s-a finalizat, informeaza BBC.

O femeie a decapitat un barbat si a defilat cu capul acestuia printr-o piata din nordul Indiei. Femeia de 35 de ani a povestit politiei ca barbatul o urmarea si o hartuia de 3 luni. Acesta a atacat-o intr-o padure din apropierea casei ei. Femeia declara ca nu regreta ca l-a decapitat cu secera cu care taia iarba pentru vitele de la ferma ei. Politistul care a prins femeia sustine ca aceasta avea urme de muscaturi pe fata si pe gat, scrie CNN.