Consumul excesiv de cafea duce la micsorarea sanilor. O femeie care bea cel putin trei cesti de cafea pe zi ar putea avea surpriza sa-si vada sanii "intrand la apa". Potrivit cercetatorilor, citati de publicatia Daily Mail, cafeaua poate avea un impact major asupra dimensiunilor sanilor, care se vor micsora vizibil in timp. Explicatia ar sta in impactul pe care cofeina il are asupra estrogenelor, hormonilor sexuali feminini. In cadrul studiului au fost interogate aproape 300 de femei in legatura cu marimea bustului si numarul de cesti de cafea consumate zilnic si s-a ajuns la concluzia ca exista o legatura intre cele doua.

Mohamed Al Fayed, acuzat de hartuire sexuala. Miliardarul de origine egipteana, Mohamed Al Fayed, in varsta de 79 de ani, a fost acuzat de hartuire sexuala de o tanara de 15 ani din Londra. Al-Fayed, proprietarul lantului de magazine Harrods, este acuzat ca in urma cu trei luni ar fi incercat s-o seduca pe adolescenta, chiar in unul dintre magazinele sale. Tanara a povestit politiei cum miliardarul i-ar fi cerut numarul de telefon si apoi ar fi invitat-o in magazin unde i-a facut avansuri si a sarutat-o cu forta. Mohamed al-Fayed, tatal lui Dodi al-Fayed, iubitul printesei Diana care a murit impreuna cu aceasta intr-un accident de masina, s-a prezentat miercuri in fata autoritatilor pentru a lamuri incidentul, susutinand insa ca este nevinovat, scrie BBC News.

Regina Elisabeth a II-a a vizitat peste 120 de tari fara pasaport. In aproape sase decenii de cand este regina, Elisabeth a II-a a facut mai mult de 120 de vizite oficiale in strainatate, fara sa detina pasaport. Motivul pentru care s-a intamplat acest lucru este acela ca pasapoartele britanice sunt emise in numele ei, regina neavand nevoie de un asemenea document, noteaza The Times. Regina a calatorit in toate tarile din Uniunea Europeana, mai putin in Grecia, tara care l-a exilat pe tatal sotului ei, in 1921, si a carei junta militara l-a fortat sa abdice pe ultimul rege al Greciei, Constantin.

Un nou caz "Fritzl" socheaza Marea Britanie. Un britanic in varsta de 56 de ani a recunoascut ca si-a violat cele doua fiice vreme de 28 de ani, timp in care tinerele au ramas insarcinate de 19 ori si au nascut noua copii, dintre care doi au murit la scurt timp dupa nastere. Fetele au povestit ca tatal sau a inceput sa le atinga inca de la varsta de cinci ani. Cazul aminteste de "monstrul din Austria", Josef Fritzl, care care si-a sechestrat si violat fiica timp de 24 de ani in pivnita casei sale, scrie The Telegraph.

Cancelarul german, Angela Merkel, nu mai vrea gesturi de afectiune din partea presedintelui francez Nicolas Sarkozy. Potrivit Executivului german, mangaierile, bataile amicale pe spate, si saruturile pe obraz nu sunt aceptate de liderul de la Berlin, din motive culturale. In Germania, si mai ales in partea estica, de unde provine Angela Merkel, atingerea fizica nu este acceptata precum in Franta sau in alte state mediteraneene, noteaza Le Matin, care precizeaza ca oficialii germani au solicitat Ambasadei germane la Paris sa transmita, cu discretie, acest mesaj presedintelui Sarkozy.

Hitler vroia o retea de cablu TV pentru propaganda. Adolf Hitler vroia sa instaleze un sistem de televiziune prin cablu, prin intermediul careia sa fie transmise programe in scop propagandistic. Reteaua TV prin cablu urma sa constituie "televiziunea poporului" si sa transmita modele comportamentale despre cum ar trebui sa traiasca rasa ariana, programele difuzate avand continutul axat pe stiri, sport si educatie. Una dintre idei prevedea construirea unor camere in preajma spalatoriilor, unde femeile sa se poata aduna pentru a urmari transmisiile TV, informeaza The Telegraph.