Europarlamentarul liberal Adina Valean a recunoscut pentru revista Q Magazine ca intre ea si seful PNL, Crin Antonescu exista o poveste de dragoste.

"Da, am o relatie sentimentala cu Crin!", a spus politicianul, care adauga ca a divortat anul trecut de fostul sot. "Suntem doi oameni liberi care se iubesc, nu vad care ar fi problema... Eu am avut, si am, o activitate extrem de apreciata in Parlamentul European, m-am aflat in fruntea liberalilor romani din PE, am contacte la cel mai inalt nivel cu oficialii europeni, am avut initiative si luari de pozitie care au fost foarte bine primite... Nu imi datorez cariera politica lui Crin Antonescu ".

Declaratia Adinei Valean survine dupa atacul lansat de fostul senator Adrian Cioroianu care, nemultumit de faptul ca nu a mai prins un loc eligibil, l-a acuzat pe Crin Antonescu ca si-a pus iubita si apropiatii pe lista.

In replica, liderul libralilor a declarat pentru Cotidianul ca viata sa persoanala nu ar trebui sa faca obiectul declaratiilor de presa.

“In legatura cu afirmatiile lui Adrian Cioroianu, tin sa-i amintesc ca nu eu am facut eurolista in 2007, nu eu am facut-o pe Adina vicepresedinta a grupului liberalilor din Parlamentul European si nu eu am facut-o raportor european pentru legea roomingului. Nu stiu de ce Adrian Cioroianu nu doreste sa faca referiri la cunostinta sa, Costica Argint, la cum il vede liderul liberalilor europeni, Graham Watson. Poate am afla lucruri interesante”, a conchis Antonescu.

Crin Antonescu este vaduv de 5 ani de zile (sotia s-a sinucis avand cancer) si are o fiica de 8 ani.