Fostul sot al Mihaelei Radulescu, Elan Schwartzenberg, si-a retras actiunea privind incredintarea copilului, ceea ce inseamna ca nu va face recurs la decizia Judecatoriei sectorului 1 prin care copilul a fost incredintat mamei. Astfel, instanta va lua act de retragerea actiunii, iar procesul pe aceasta tema se va stinge, scrie Gandul.

Redmond O'Neal, fiul actorilor Ryan O'Neal si Farrah Fawcett, a fost arestat si pus sub acuzatie pentru posesie de droguri. In urma cu doar cateva luni, tatal sau a fost acuzat de aceeasi infractiune. Steve Whitmore, purtatorul de cuvant al politiei din Los Angeles, a declarat ca Redmond O'Neal a fost arestat dupa ce s-a descoperit ca a transportat droguri intr-o inchisoare. El se afla in prezent in arestul politiei californiene, putand fi eliberat contra unei cautiuni de 25.000 de dolari, scrie Gandul.

Spre deosebire de tatal sau, celebru datorita numarului mare de femei care i-au trecut prin pat, Enrique se situeaza la polul opus, si asta din cauza unui complex care ii stirbeste fericirea. Cantaretul este foarte trist din pricina faptului ca dimensiunile penisului sau sunt foarte reduse si nu ezita sa-si planga in public nefericirea. Mai mult, Iglesias este prea timid sa urineze de fata cu alte persoane care i-ar putea zari mica podoaba si nici nu umbla dezbracat prin casa pentru ca nu ii place cum arata, informeaza vedeta.ro. “Nu pot sa urinez in wc-uri publice cånd sunt oameni in preajma. Nu imi place sa umblu dezbracat. In casa stau in chiloti, dar uneori am impresia ca ingrijitorul casei se simte inconfortabil”, a declarat Enrique Iglesias. In 2005, el si-a socat fanii marturisind ca penisul lui este mic: “Nu gasesc niciodata prezervative foarte mici si stiu, din experienta, ca este un lucru rusinos pentru barbati”. Cantaretul, care este logodit cu Anna Kournikova, a mai marturisit ca mai este bantuit de un alt complex, si anume faptul ca oricat s-ar ingrasa, picioarele ii raman foarte subtiri, scrie Gardianul.

Madonna a fost surprinsa de paparazzi de la Daily Mail, duminica seara, pe aeroportul Luton din Londra, pe cand se intorcea din calatoria pe care a facut-o in Malawi. Obisita si nemachiata, vedeta era vizibil suparata, din cauza ca dosarul sau de adoptie a unei fetite din Malawi a fost respins recent. Motivul invocat de judecatori a fost acela ca Madonna nu indeplineste regulile de rezidenta, care spun ca parintii adoptivi trebuie sa locuiasca in Malawi pentru o perioada de 18 pana la 24 de luni. Avocatul Madonnei a calificat aceasta decizie drept “de neinteles”, argumentand ca artistei i s-a permis, in 2006, adoptia baietelului David, tot din Malawi, afirma Gardianul.

Superba iubita a fotbalistului Ianis Zicu, Mihaela Tudor, a fost desemnata de cititorii site-ului vdtonline.ro drept fericita detinatoare a celei mai senzuale perechi de buze din intreg show-biz-ul autohton. Iar competitia a fost una pe cinste, tinånd cont de numele celorlalte 19 vedete nominalizate. Competitia organizata consemneaza, printre altele, si caderea a doua mituri. Este vorba despre celebrele buze ale Oanei Zavoranu si ale Marinelei Nitu, devenite deja trade-mark in intreaga tara, scrie Curentul.

N-am mai auzit-o pe Paris Hilton vorbind in termeni atat de elogiosi despre un iubit, de cand s-a despartit de precedentul. Blonda mostenitoare a fost intrebata de relatia ei cu Doug Reinhardt si cuvintele de lauda au curs rauri, rauri. "Suntem cei mai buni prieteni. Nu e ca si cum doar ce ne-am cunoscut, ne stim de ani buni de zile. Eu eram intr-o relatie, dar acum ne-am regasit", scrie Romantica.

Elena Basescu a aparut la Biroul Electoral Central, unde si-a depus candidatura pentru un loc de eurodeputat, la bordul unei limuzine de lux marca BMW seria 7, a carui valoare este de aproape 100.000 de euro. Sustinatorii Elenei Basescu au carat cele 50 de dosare cu semnaturi in sediul Biroului Electoral. Ea a fost insotita de cativa sustinatori, care au carat in portbagajul unui Logan cele 50 de dosare care contineau 280.000 de semnaturi de sustinere a candidaturii sale. Conform unor membri ai staffului de campanie al Elenei, dosarele cu semnaturi cantareau peste 100 kg, afirma Libertatea.

Senzatia pop Lady GaGa este constienta de faptul ca este scunda, si ca acest lucru i-ar putea dauna carierei sale muzicale. Asa ca, atunci cand filmeaza vreun videoclip, artista recurge la un truc computerizat prin care pare mai inalta. Cantareata masoara 1,55 metri in inaltime, dar pe ecrane apare mult mai impunatoare, datorita geniilor intr-ale computerelor. Si insista ca nu este singurul star care apeleaza la aceasta "tactica". "Tehnica aceasta se foloseste atunci cand vrei sa pari mai mare pe televizor. E grozava! Si nu sunt singura care recurge la smecheria asta. Sa stiti ca multe fete fac la fel", spune Lady GaGa, scrie Libertatea.

In timp ce revistele deocheate s-au intrecut sa ii ofere mii de euro pentru o sedinta foto la bustul gol, iata ca, in cele din urma fanii au putut sa-i admire sanii siliconati fara ca ea sa obtina vreun sfant: “Avand in vedere ca nu am vrut sa-mi arat nurii intr-o revista dedicata barbatilor, este deranjant ca am aparut pe internet in asemenea ipostaze”, ne-a declarat ea. Click! a aflat ca inregistrarea buclucasa a fost facuta chiar in apartamentul, din Berceni, al artistei, acolo unde locuieste impreuna cu sora si tatal ei: “A fost un fel de joaca pentru mine si sora mea, Oana. Ea m-a filmat cu telefonul mobil, eu faceam glume. Era ceva intim, nu m-am gandit nici o secunda ca vor fi facute publice”, ne-a marturisit Delia. Ghinionul a facut ca Oanei sa i se fure celularul, hotii postand inregistrarea incendiara pe internet, scrie Click.

Partenera de viata a fostului primar al Capitalei, Viorel Lis, Oana Ungureanu, a avut parte, miercuri seara, de o experienta ca in adolescenta. Blonda a fost abordata la iesirea dintr-un supermarket de un tanar care i-a cerut numarul de telefon sau id-ul de messenger. Oana a fost surprinsa de paparazzii Cancan in timp ce discuta si zambea gales admiratorului ei, incercand in acelasi timp sa urce in masina si sa plece, afirma Cancan.

Actrita sud-africana Charlize Theron, una dintre cele mai sexy femei din lume, apare complet goala in noua productie hollywoodiana "The Burning Plain". Ea isi arata sanii printr-un halat de baie, desfacut, ca mai apoi sa isi arate posteriorul in timp ce se uita pe fereastra unei camere. Actrita, in varsta de 34 de ani, a mai renuntat la haine si in urma cu cativa ani cand a jucat in filmul "Avocatul Diavolului" alaturi de Keanu Reevs, scrie Cancan.