Un alt chinez dependent de internet a fost batut in tabara de reabilitare. Un adolescent chinez se afla in stare grava dupa ce a fost batut in repetate randuri in cadrul unei tabere pentru reabilitarea dependentilor de internet din China. Pu Liang, in varsta de 14 ani, a fost batut de mai multe ori de directorul taberei, dar si de alti tineri aflati acolo. Acest incident are loc in contextul in care un tanar de 15 ani a fost omorat in bataie in urma cu mai putin de o luna in cadrul unei tabere similare, scrie BBC.

Coreea de Nord va trimite o delegatie la inmormantarea lui Kim Dae-jung. Coreea de Nord va trimite o delegatie le inmormantarea fostului presedinte sudcoreean, Kim Dae-jung, cunoscut pentru incercarile sale de a imbunatati relatiile dintre cele doua tari din peninsula. Nordul a trimis o scrisoare membrilor din staff-ul fostului presedinte pentru a-i anunta de intentiile sale, a declarat unul dintre angajatii lui Kim pentru CNN. Kim, care s-a aflat la conducerea tarii intre 1998 si 2003, a murit, marti, dupa ce a suferit un atac de cord.

O femeie din Malaysia va fi biciuita pentru ca a baut bere. Kartika Sari Dewi Shukarno, de religie musulmana, este prima femeie din Malaysia condamnata la 6 lovituri de bici pentru ca a fost prinsa band bere. Femeia in varsta de 32 de ani isi va primi pedeapsa la o inchisoare pentru femei, saptamana viitoare. In plus, aceasta a fost obligata sa plateasca o amenda de 1.000 de euro. Pedeapsa lui Shukarno a revoltat grupurile care militeaza pentru drepturile femeii, care se tem de cresterea influentei Islamului in societatea malaysiana, scrie The Telegraph.

Uraganul Bill a trecut la categoria 4. Uraganul Bill s-a intensificat, miercuri, trecand la categoria 4. Potrivit Centrului National pentru Uragane din Miami, miercuri, la ora 11:00 a.m. ET (06:00 p.m. ora Romaniei), acesta se afla la 612 kilometri nord-est de Insulele Leeward si la 1.740 de kilometri sud-est de Insulele Bermude, iar rafalele atingeau 217 kilometri pe ora. Centrul National pentru Uragane nu se asteapta ca uraganul Bill sa loveasca sudul Statelor Unite, insa in ceea ce priveste nordul Coastei de Est este prea devreme pentru a se pronunta. Meteorologii se asteapta ca Bill sa isi mentina intensitatea si sa se deplaseze in continuare spre nord-vest, scrie CNN.

Uimitoarele proprietati ale canabisului. Chiar daca subiectele de cercetare ale unor oameni de stiinta par trasnite, rezultatele lor pot fi catalogate ca fiind de-a dreptul surprinzatoare. Este cazul unei echipe de cercetatori din Marea Britanie, care a descoperit ca anumite componente din canabis ajuta la tratarea cancerului de prostata. In conditii de laborator, componentii chimici identici cu cei care se afla in drog au reusit sa opreasca dezvoltarea celulelor canceroase, rezistente pana acum la alte tratamente, si sa reduca marimea tumorilor la soarecii infectati cu aceasta boala, scrie Descopera.