Florin Tudose, seful Sectiei de psihiatrie a Spitalului Universitar din Bucuresti, face afirmatii dure despre patronul Stelei, considerand ca toti oamenii ca el au nevoie de un consult la psihiatru.

„Orice om caruia comportamentul ii aduce prejudicii, de imagine si de orice natura are nevoie de o consultatie la psihiatru! Iar Gigi Becali este o persoana care are mult de pierdut din cauza comportamentului. Nu-mi cereti sa va spun ce i-as prescrie sau cum ar putea degenera situatia sa, asta i-as putea-o spune numai lui daca vine la mine la cabinet”, ne-a declarat medicul Tudose.

Psihologul Bogdan Lucaciu este optimist in ceea ce priveste sanatatea mentala a finantatorului stelist. „In lumea domnului Becali exista o singura regula: cine are banul e mai smecher si ii comanda pe toti! Este un primitiv care nu poate avea alta viziune. Nu cred ca felul in care se comporta ar putea sa degenereze in nebunie. Domnul Becali nu sufera de nicio boala. Cauza comportamentului sau este o trasatura de caracter. Asa intelege el sa se comporte in conjunctura financiara pe care i-a oferit-o destinul”, ne-a declarat Lucaciu.

Integral in evz.ro