Ziarul Curentul publica, luni, o noua inregistrare audio in care apar jurnalistul Bogdan Chireac si seful Agentiei Nationale de Integritate, Catalin Macovei. Sorin Rosca Stanescu lipseste din aceasta inregistrare, insa Bogdan Chireac povesteste cum l-a amenintat telefonic SRS pe presedintele Basescu, pentru a-l apara pe Dinu Patriciu. In aceeasi inregistrare, Bogdan Chireac spune despre Mircea Geoana ca ar fura bani de campanie - zeci de milioane de euro - pe care ii da soacrei sale, pentru a-i "pune la pastrare".

  • "Rosca era in acelasi timp foarte bun prieten si cu Basescu, si cu Patriciu, in mod real. Si cand Basescu a vrut sa-l f*** pe Patriciu... Atunci s-a stricat. Atunci cand l-a sunat pe Basescu. Deci ei jucau table impreuna la Snagov, la p*** mea, intelegi? Si l-a sunat la telefon spunandu-i: . Iar Basescu a iesit in presa si a spus ca a fost amenintat de un jurnalist!", afirma Bogdan Chireac, in discutia telefonica cu Catalin Macovei.
  • Bogdan Chireac face acuzatii grave si la adresa candidatului PSD la prezidentiale: "Geoana stie ca n-are nicio sansa si atunci toti banii pe care i-a strans, si a strans cateva zeci de milioane, ii duce la soacra-sa. N-ai vazut asa ceva. Batrane, n-a platit ni-ca-ieri pe nimeni!", sustine jurnalistul.