Culisele discutiei telefonice de 15 minute care a bulversat alegerile. Sau poate nu. Vom vedea

1,4 milioane de romani, conform audientei all national, au asistat la momentul in care Sorin Ovidiu Vantu a intrat in direct la Realitatea TV. Au fost aproape 15 minute in care logica televiziunii s-a rasturnat, de vreme ce s-au uitat mai multi oameni decit cei care au urmarit, comparatie cu acelasi post tv, repriza a doua a dezbaterii live dintre Basescu si Geoana! Publicul total al dezbaterii, pe toate statiile TV, fost de 5 milioane scrie Pagina de Media.

Intr-o noapte de joi, 3 decembrie 2009, de la 11:00 la 11:15, audienta a decontat in cifre seci ceea ce o intreaga tara simte de 20 de ani. Romania e condusa, de fapt, nu de cei alesi, ci de cei care-si folosesc puterea economica pentru a-si mari puterea politica dincolo de orice mandat, partid si nume.

Interviul din Gazeta

Povestea incepe miercuri, la prinz, cu un interviu pe care Mircea Geoana l-a acordat Gazetei Sporturilor. Raspunsurile candidatului deja le cunoasteti si le gasiti aici integral. Pe scurt, a spus ca “nu-mi place domnul Vantu”, l-a declarat “malefic” si a admis ca s-au vazut “de doua, trei ori” ca sa discute despre “sistemul financiar-bancar” si despre “cum sa capitalizam economia”. “Domnul Vantu e putin cam turbulent”, a adaugat. Oooo, ceva mai mult turbulent, dar abia urmeaza!

Citeste integral pe tolo.ro.