Ce sexy e Cristina Sucu, mostenitoarea Mobexpert! Dupa aproape trei ani petrecuti impreuna cu Tudor Aposteanu (27 de ani), Cristina (19 ani), fata lui Dan si a Cameliei Sucu, proprietarii Mobexpert, e din nou disponibila. La cum arata si la ce avere au parintii, nu credem ca va duce lipsa, prea multa vreme, de pretendenti. Obisnuita cu confortul oferit de parinti, Cristina studiaza la Londra si este, de putin timp, in cautarea sufletului-pereche. Dupa o relatie tumultuoasa cu Tudor Aposteanu, fiul unui alt om de afaceri milionar, Cristina Sucu a trecut repede peste despartire, mai ales ca se pare ca motivul rupturii ar fi fost acuzele de infidelitate aduse partenerului ei. Integral in Libertatea.

Lesko si Lavinia canta pentru vanatorii lui Tiriac. A inceput sezonul de vanatoare de la Balc, judetul Bihor. Mistretii vor fi din nou tinta vie pentru milionarii din Romania si din strainatate. Cu toate ca suntem in plina criza, traditia initiata de Ion Tiriac in anul 2005 continua. Nelipsiti de la acest eveniment sunt Wolfgang Porsche, proprietarul concernului Porsche, fostul tenismen Boris Becker, printul Dimitrie Sturdza si omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Ca in fiecare an, oaspetii de la Balc vor avea parte, pe langa bucatele delicioase, si de Lavinia care va canta pentru o audienta selecta. Onorariul cantaretei va fi de 1.200 de euro. Maine, atmosfera va fi “incendiata” de o alta artista sexy, Anna Lesko, care va sustine un concert pentru milionari. Integral in Libertatea.

Lucian Mandruta o tine dintr-un scandal intr-altul. Dupa ce, ieri, ziarele au scris despre relatia extraconjugala pe care stiristul ar fi avut-o cu o tanara blonda, iata ca vedeta Antenei 1 recidiveaza. Un articol scris recent de Mandruta in Dilema Veche a starnit furia mai multor artisti trecuti de prima tinerete, in frunte cu Cornel Constantiniu. Cel mai afectat de cele spuse de Mandruta a fost Cornel Constantiniu, care sufera de Alzheimer si care sustine ca o comisie de medici condusa de dr. Vlad Ciurea i-a recomandat o operatie peste hotare. “Stimate tovarase Mandruta, voi face unele precizari, nu atat pentru dumneata, cat pentru publicul care, timp de peste 40 de ani, mi-a oferit aplauzele sale. Nu voi permite nimanui sa-mi terfeleasca imaginea de arist pentru care am muncit in conditiile criminale ale cenzurii comuniste, adesea cu pretul sanatatii”, i-a transmis Cornel Constantiniu lui Mandruta, prin intermediul ziarului Libertatea.

Moni, votata cea mai sexy de catre italieni. Au trecut aproape doi ani de cand facea ravagii in Italia, insa Monica Columbeanu aduna lauri si acum. Pictorialul cu sotia lui Iri fumand trabuc, in desuuri negre, i-a zapacit pe italieni, care au votat-o cu amandoua mainile in cadrul unui sondaj pe Internet. Sondajul de final de an, realizat on-line de revista Qui, s-a incheiat cu sotia lui Irinel pe locul intai, chiar daca fotografiile sunt pe piata din februarie 2008, iar concurenta a fost una acerba. Integral in Click.

Zavoranca si Pepe au spart doua miliarde in America. Oana Zavoranu si Pepe se afla de 9 zile pe taram american, unde traiesc cea mai frumoasa si extravaganta vacanta din viata lor. Oana Zavoranu si-a luat sotul de mana, pe Pepe, si, pe 29 decembrie, cei doi au plecat in America, pentru o vacanta de vis. Controversatul cuplu este cazat la doar 10 minute de Hollywood, mananca doar la cele mai luxoase restaurante si doarme intr-un pat princiar. Si cum una dintre marile pasiuni ale Oanei sunt cumparaturile, nu putea rata cele mai fitoase magazine, bineinteles cu preturi de sezon. "Numai hotelul costa 700 de dolari pe noapte, dar merita. Mi-am cumparat o gramada de chestii printre care lenjerie, pantofi, bijuterii si genti. Totul e de vis", a mai spus aceasta, incantata. Integral in Click.

Inna povesteste cum a ajuns peste Lady GaGa. REP: Inna a aparut dintr-o data si a crescut rapid, ajungand pe locul 1. Cui se datoreaza acest succes? Inna: Este nevoie de o echipa exceptionala. Ma reprezinta o casa de discuri buna si un manager priceput. O foarte importanta parte a echipei o reprezinta baietii care se ocupa de site-ul meu - nu stiu cate nopti dorm baietii astia pe luna. N-am sa uit niciodata ziua in care i-am cunoscut pe prietenii mei dragi, baietii de la Play and Win. Ei sunt "parintii" piesei "Hot", piesa care mi-a schimbat viitorul. Cu siguranta sunt cei mai buni din Romania! REP: In momentul debutului cum credeai ca vor evolua lucrurile. Te-ai asteptat vreodata ca totul sa se intample atat de repede? Inna: Mi-am dorit foarte mult si am muncit sa ajung aici, dar niciodata nu m-am asteptat la atat. Cititi mai mult in Cancan.

Cream va avea emisiune in prime-time. Bruneta isi va face debutul pe micul ecran in februarie cu un show de doua ore ce va fi difuzat o data pe luna si in cadrul caruia isi va testa calitatile de actrita. "Asta seara petrecem in familie" va avea ca invitati nume mari din teatrul romanesc, din cinematografie si muzica, iar Claudia Pavel le va fi gazda. Mai mult, aceasta va interpreta roluri in scenete puse la cale chiar in platoul emisiunii, testandu-si astfel cunostintele acumulate pe vremea cand era eleva lui Virgil Ogasanu la Facultatea de Teatru si Film, pe care a absolvit-o in urma cu un an. Show-ul de la TVR, care va incepe in februarie, va avea loc o singura data pe luna, iar investitia va fi uriasa, scrie Cancan.

Madonna, cu fata acoperita la film. Regina muzicii pop, Madonna, a mers sa vada filmul "Avatar" la un cinematograf 3D din New York, impreuna cu iubitul ei, modelul brazilian Jesus Luz. Cantareata nu doar ca s-a infofolit bine, la fel ca si mult mai tanarul ei amorez - probabil pentru ca era destul de frig la New York, dar si-a acoperit in intregime chipul cu o plasa de culoare neagra, care numai de frig nu i-a tinut. O fi incercat diva sa ascunda ceva? Integral in Cancan.