Hillary Clinton a facut un apel catre China. Hillary Clinton a cerut Guvernului chinez sa investigheze atacurile cibernetice ce au dus la decizia gigantului Google sa isi retraga filiala din China. Politicianul american a facut aceasta afirmatie in cadrul unei conferinte pe tema "Exprimarii libere". "Recenta situatie in care este implicata compania Google a atras atentia si dorim ca autoritatile chineze se conduca o ampla ancheta despre atacurile cibernetice care au condus la aceasta concluzie din partea Google. Urmarim si speram ca rezultatele acestei anchete sa fie transparente", a declarat Hillary Clinton, Secretarul american de Stat, citat de AFP.

O femeie din Marea Britanie a intretinut relatii sexuale cu un minor de 12 ani de 200 de ori. Angela Sullivan, o femeie in varsta de 37 de ani din Marea Britanie, a sedus un baiat de 12 ani si a intretinut relatii sexuale cu acesta de aproape 200 de ori. Aceasta i-a cumparat minorului si o pereche de pantofi ca si cadou dupa cea de-a 100-a partida. Femeia risca acum ani buni de inchisoare fiind acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu un minor. Prima data cand a facut sex cu baietelul femeia l-a imbatat mai intai pentru a profita de el. Cand femeia a fost arestata in octombrie, oamenii legii au gasit o agenda in care femeia isi nota de fiecare data cand intretinea relatii sexuale cu baiatul. Astfel oamenii legii au aflat ca femeia a facut sex cu minorul de nu mai putin de 191 ori, scrie The Telegraph.

O fata de 19 ani risca sa isi piarda vederea dupa ce a luat Tamiflu. O adolescenta in varsta de 19 ani din Marea Britanie risca sa-si piarda vederea permanent dupa ce a luat Tamiflu, un medicament administrat pentru tratarea gripei porcine. Astazi s-a constatat ca fata nici macar nu era infectata cu virusul gripei porcine. Samantha Millard a suferit o reactie alergica foarte puternica la tebletele de Tamiflu si la nici 72 de ore de la administrarea orala a acestora medicii au trebuit sa o conecteze la aparate pentru a o tine in viata. Samantha a stat o luna in spital dupa ce a ajuns sa sufere de sindromul Stevens Johnson, care face ca pielea sa se cojeasca, iar mai tarziu fata a si orbit din aceasta cauza, scrie Daily Mail.

SUA: Arestat pentru o crima comisa cu mai bine de 25 de ani in urma. Todd Clayton, un barbat din Statele Unite a fost arestat pentru o crima comisa cu mai bine de 25 de ani in urma datorita analizelor ADN. Autoritatile l-au arestat joi pe barbatul in varsta de 47 de ani, acesta fiind acuzat de crima de gradul intai in cazul mortii unei femei in varsta de 27 de ani in 1984. Cadavrul femeii a fost descoperit intr-o zona impadurita a districtului Palm Beach. Autoritatile au declarat ca progresele facute in tehnologia de testare ADN i-au ajutat pe investigatori sa constate ca ADN-ul barbatului se potriveste cu o mostra gasita pe hainele femeii in varsta de 27 de ani. ADN-ul barbatului fusese introdus in baza de date a politiei dupa ce in mai 2009 acesta fusese arestat pentru posesie de droguri, noteaza FoxNews. Tatal victimei, Bill Wilson, a declarat ca a ramas foarte uimit cand a aflat vestile si ca nu mai avea nicio speranta ca ucigasul sa fie prins.

Serpii pot zbura. Chiar daca pare a fi un nonsens intre cei doi termeni, sarpe si zbor, serpii zburatori sunt o realitate. Cu siguranta ca nu este o imagine prea placuta sa vezi un sarpe „planand” prin aer catre tine dar, daca va aflati in sud-estul Asiei sau in Melanezia, este foarte posibil sa asistati la un asemenea spectacol. Serpii zburatori fac parte din grupul Chrysopelea, sunt veninosi dar nu atat de mult incat sa ucida un om si si-au dezvoltat aceasta abilitate de a zbura pentru se deplasa mai repede prin mijlocul junglelor, scrie Descopera.