Brazilia: Baiatul de doi ani ce a avut 32 de ace infipte in corp a fost externat. Un baiat in varsta de doi ani din Brazilia, ce avea 32 de ace de cusut infipte in corp de tatal vitreg in cadrul unor ritualuri de magie neagra, a parasit spitalul vineri, la o luna de la operatie. Baiatul, cunoscut doar dupa initiale, M.S.A., datorita varstei sale, a parasit spitalul Ana Neri din orasul Slavador, situat in nord-vestul Braziliei. Acesta s-a insanatosit si nu mai are nevoie de medicatie. Mama lui, Maria dos Santos, a declarat pentru media locala ca ii era frica ca baietelul va muri, scrie AFP.

Haiti: O femeie de 84 ani scoasa in viata de sub daramaturile casei sale la 10 zile de la cutremur. Marie Carida Roman, o femeie in varsta de 84 de ani a fost scoasa vineri in viata de sub daramaturile casei sale din orasul Port-au-Prince, la 10 zile de la seismul devastator ce a lovit Haiti. Aceasta a fost salvata de prietenii ei. "Fac tot posibilul sa o mentin in viata deoarece are pieptul zdrobit", a declarat Ernest Benjamin, un medic voluntar de la Centrul Medical "Mount Sinai" din New York, noteaza AFP. "Merita orice efort daca reusesc sa o salvez", a mai adaugat Benjamin.

SUA: Un spital din Tennessee nu mai angajeaza fumatori. Incepand cu luna februarie a acestui an, Spitalul Memorial din Chattanooga, Tennessee, va face tot posibilul sa "elimine" orice urma de nicotina din randul angajatilor. Spitalul nu va mai angaja fumatori si ii va testa pe toti cei care aplica pentru o slujba, incluzand analiza pentru determinarea cantitatii de nicotina in cadrul analizelor obligatorii ce trebuie facute inainte de angajare. Conform purtatorului de cuvant al spitalului, Brian Lazenby, chiar si cei care folosesc produse precum gumele sau plasturii cu nicotina nu vor fi angajati. Actualii angajati ai spitalului nu vor fi afectati de aceasta noua regula, insa cei care vor sa obtina un loc de munca in cadrul spitalului si au urme de nicotina in organism nu vor mai putea sa aplice pentru o slujba in cadrul institutiei medicale timp de sase luni. Decizia de a nu ii mai angaja pe fumatori este menita sa dea un exemplu comunitatii de locuitori si nu se bazeaza pe eventualele economii care s-ar putea face in urma reducerii numarului de fumatori, a declarat vicee-presedintele spitalului, Brad Pope, citat de FoxNews.

SUA: Un meteorit s-a prabusit in biroul unui medic din Virginia. Un meteorit de mici dimensiuni a cazut in cabinetul medical al unui medic din Virginia. Din fericire nimeni nu a fost ranit. Meteoritul de un sfert de kilogram a lovit cabinetul medicului generalist Frank Ciampi in timp ce acesta era la cel de-al doilea etaj al caldirii, scrie FoxNews. "A trecut prin acoperis si s-a oprit in podeaua cabinetului medical.", a declarat Linda Welzenbach, un specialist ce se ocupa de colectia de meteoriti de la Muzeul National Smithsonian, care a si confirmat ca obiectul este intr-adevar un meteorit din spatiu. "Nu este foarte mare. Cam jumatate din dimensiunile unui pumn."

IRON MAN: Avionul cu care te imbraci. A fost prezentat de NASA, se numeste Puffin si poate zbura cu 480km/ora. Asadar, NASA ar putea transforma visul lui Icar in realitate. In cadrul unei intalniri a American Helicopter Society, agentia spatiala americana a prezentat proiectul "Puffin", un vehicul electric capabil sa transporte un om pe o distanta de 250 km, la o viteza de 480 Km/h, si cu care pasagerul se va putea "imbraca", scrie Descopera.