Tiganii din Timisoara nu au limite! Si-au tras palate si in cimitir. Pentru a nu trece neobservate nici dupa ce mor, mai multe familii de tigani cu stare din Timisoara si-au ridicat adevarate palate chiar si in cimitir. Acestea au trecut peste limitele bunului-simt, dar si peste cele impuse de primarie si au construit cavouri imense pentru rudele decedate, scrie Libertatea.

S-a trezit cu patru sani. Suparata ca in urma interventiei de marire a bustului s-a trezit cu patru umflaturi dizgratioase pe piept, americanca Maria Alaimo l-a dat in judecata pe chirurgul care a operat-o si solicita despagubiri. Pentru americanca Maria Alaimo, din Staten Island, nu exista cadou mai frumos pentru cea de-a patruzecea sa aniversare decat o interventie chirurgicala de marire a bustului. Dupa ce a platit aproape 7.000 de dolari pentru implanturile mamare, femeia a avut neplacuta surpriza sa constate ca medicul Keith Berman nu i-a marit sanii, asa cum se astepta, ci a lasat-o cu patru umflaturi dizgratioase pe piept, scrie Cancan.

Apartamente de lux mai ieftine cu 800.000 €. Pentru ca sunt cu vanzarile la pamant, agentii imobiliari nu mai stiu cum sa-si atraga clientii. La targul Project Expo deschis de ieri in Capitala, una din firmele participante a anuntat o promotie-soc: pretul unui apartament de lux a fost redus cu 800.000 de euro, scrie Libertatea.

A murit la 100 de ani intr-o saracie lucie, dar a lasat mostenire 7 milioane $. O respectabila americanca ajunsa la venerabila varsta de 100 de ani, dar decedata in ianuarie 2010, a lasat in urma ei o surpriza uriasa. A ramas orfana la 12 ani si a fost luata in grija de niste prieteni de familie. Acestia au facut economii ca sa o poata trimite la Colegiul Lake Forest. Dupa absolvire a devenit secretata la Abbott Laboratories. N-a fost niciodata maritata, a trait intr-o cosmelie de la tara si n-a avut nici macar masina. A ramas insa cu multe amintiri placute din anii de studentie si a participat cat a putut de des la evenimentele organizate de institutie. Profesorii mai in varsta care au cunoscut-o au vorbit numai de bine despre ea. Dar surpriza cea mare a picat abia dupa ce batrana Grace Groner a trecut in nefiinta, scrie Libertatea.

Stiri in pielea goala, prezentate de «creierele» de la Cambridge. Studentii de la prestigioasa Universitate Cambridge au lansat un nou post de televiziune. Iar emisiunea de top este - nici nu se putea altfel - „Naked News", un buletin de stiri asa cum nu te-ai astepta sa gasesti in mediul academic. John Doe si Jane Doe (pseudoniume luate din motive lesne de inteles) sunt protagonistii unui clip de prezentare, in cadrul caruia cei doi se plimba dezbracati in mai multe zone din incinta campusului universitar, incluzand capela, biblioteca si Corpus Christi College, scrie Click.

Dai 15 lei si merg la cursuri in locul tau! Afacere profitabila pentru studentii din Iasi: trei tineri fac bani din lenea altora, mergand, contra cost, la cursuri in locul lor. Oferta a prins repede, iar ideea promite sa fie copiata curand. Cei trei, Alex, Bogdan si Alina, studenti la Politehnica, si-au facut si un blog pe care isi promoveaza "afacerea". 15 lei pentru un curs de doua ore, 20 de lei pentru un curs de trei ore, seminar sau laborator. "Dupa un weekend bubuit cu alcool, weed shoape si alte tipe decat prietena, stim sigur ca luni ai prefera sa-ti dregi mahmureala tot in vreo crasma. Asa ca iti venim in ajutor", explica tinerii pe blog. Lucrurile, spun ei, se desfasoara foarte simplu: clientul da banii in avans, spune numele si grupa din care face parte, numele profesorului si problema e rezolvata, atat cat "sa mai fie un suflet in sala". Inlocuitorii nu isi asuma, insa, raspunderea in cazul in care sunt prinsi de profesori si nu returneaza banii, scrie Cancan.

Oua-porno, in Germania. La muzeul etnografic Grassi din Leipzig, Germania a fost inaugurata o expozitie de oua decorative din intreaga lume, intitulata "In jurul oului - de la Oul Pamantului la cel de Pasti", informeaza publicatia germana Bild. Expozitia este menita sa prezinte imaginile legate de simbolul oului in diverse culturi si religii si contine peste 1000 de exponate din 50 de tari, inclusiv din Africa si Asia. Majoritatea exponatelor au fost oferite de colectionari privati, iar cel mai mare interes starneste asa-zisa "vitrina erotica", scrie Libertatea.