"Sforarul" PSD l-a rugat pe Sorin Oancea, seful Antenelor lui Dan Voiculescu, sa nu boicoteze mediatic lansarea publicatiei conduse de Alecu Racoviceanu, prietenul sau.

Viorel Hrebenciuc a intervenit pe langa Sorin Oancea, directorul postului Antena 3, pentru ca trustul lui Dan Voiculescu sa sprijine cotidianul „Puterea”, ziar lansat ieri in prezenta lui Mihail Gorbaciov. „Puterea” va fi condus de un amic de-al lui Hrebenciuc, Alecu Racoviceanu, fost director al ziarului „Gardianul”, inchis din motive financiare.

Intr-un SMS „interceptat” de „Evenimentul zilei”, Hrebenciuc il roaga pe directorul Antenei 3 sa nu boicoteze mediatic apartia noii publicatii. „Sorine, te rog sa nu boicotati noul ziar Puterea...”, ii scria Hrebenciuc, pe telefon, directorului Antenei 3 chiar la inceputul sedintei Comitetului Executiv al PSD, desfasurata ieri in statiunea Caciulata, Valcea. Conform unor surse ar fi existat si o continuare a acestui SMS: „Iti garantez ca nu este nici ziarul lui Vintu... nici al meu. Multumesc. Viorel”.

Liderul PSD a recunoscut, intr-o declaratie pentru EVZ, lobbyul facut pentru publicatia cu pricina. „M-a rugat un prieten, Alecu. Alecu Racoviceanu”, a precizat el. Viorel Hrebenciuc a adaugat ca nu are niciun fel de interese de business in legatura cu ziarul invocat: „100% nu sunt in spatele acestui ziar”.

Citeste articolul integral in Evenimentul Zilei.