VIDEO Silviu Bian, presedintele ANOFM: "Pana acum am strans 74 milioane lei. Pregatim un mic programel pentru centralizarea declaratiilor"

48h pe HNFoto: Colaj foto

"Softurile noastre sunt imbatranite. Pregatim, cu specialistii nostri de la Agentie, un mic programel pentru a centraliza declaratiile", a raspuns presedintele ANOFM Silviu Bian, intrebat de reporterul HotNews.ro cum va centraliza ANOFM 36.000 de declaratii primite la nivel national in ultimele zile, in conditiile in care functionarii le inregistrau de mana. El a mai spus ca pana acum su fost stransi 74 milioane de lei. "Era atat de simpla acea declaratie!" a mai remarcat Bian.

Surse: PNL si PDL negociaza. Vezi in articol ce vrea Antonescu si de ce se tem oamenii lui Boc

Liberalii negociaza, de la inceputul lunii august, cu lideri PDL din esalonul doi o eventuala intrare la guvernare, prima conditie fiind eliminarea greilor Berceanu, Videanu, Blaga din Guvern, au declarat pentru HotNews.ro mai multe surse apropiate discutiilor. La randul lor, pedelistii le-ar fi cerut liberalilor probe de loialitate. Senatorii PNL au votat, marti seara, in momente cheie, alaturi de partidele care sustin Guvernul Boc: legea ANI, legile privind mica reforma in justitie si o modificare esentiala la legea Curtii Constitutionale. Fara votul liberalilor, legi esentiale sustinute de Guvern n-ar fi trecut. Negocierile ar fi in curs, insa pedelistii se declara sceptici ca se vor finaliza cu intrarea PNL la guvernare. Unii cred ca e vorba de pesudo-negocieri prin care liberalii cauta sa divizeze PDL si sa creeze conditii favorabile suspendarii presedintelui Basescu. Oficial, liberalii neaga ca negociaza cu PDL.

Cea mai profitabila firma din Romania in 2009: zero angajati si profit anual de peste 3,68 miliarde de euro -2,5% din PIB-ul Romaniei

Cea mai profitabila companie romaneasca din 2009 a fost o firma dintr-un sat brasovean, firma avand zero angajati si un profit mai mare decat al Petrom- 3,68 miliarde de euro (2,5% din PIB-ul Romaniei). American European Marketing & Entreprises figureaza la Registrul Comertului cu sediul in satul Fantana, comuna Hoghiz judetul Brasov si activeaza pe piata imobiliara. Reprezentantul companiei a confirmat pentru HotNews ca sunt cei mai profitabili din economie, dar au refuzat sa ofere alte informatii legate de activitatile pe care le au. "Nu oferim informatii-cheie la telefon. Dar saptamana viitoare venim la Bucuresti si va stam la dispozitie pentru orice discutii", a spus Cornel Ionescu, reprezentantul firmei. Reprezentantii primariei din Hoghiz nu au putut fi contactati.

VIDEO Flash-mob anti-birocratie la ministerul Finantelor: "Luati-ne banii, nu ne pierdeti timpul"

Aproximativ 70 de persoane au protestat in aceasta dimineata impotriva birocratiei generate de ordonanta privind plata contributiilor de asigurari sociale pentru veniturile din drepturi de autor. Convocati pe retelele de socializare online, participantii au adus in fata Ministerului Finantelor borcane cu monezi pe care le-au agitat pentru cateva minute in fata intrarii institutiei. O parte dintre cei prezenti au tinut in maini afise cu indemnuri la greva fiscala si mesaje in care cereau un tratament demn din partea institutiilor statului.

FOTOGALERIE Bloc de 8 etaje intre case interbelice. Primaria sector 2 este data in judecata

Procesele curg garla in curtea Primariei sector 2. Institutia este data din nou in judecata pentru ca ar fi avizat ilegal si a autorizat o constructie care aduce prejudicii vecinilor si distruge Bucurestiului de altadata. De aceasta data, s-a dus sa-si caute dreptatea in instanta o Asociatie de proprietari de pe strada Logofat Luca Stroici, nr. 11 (in spatele strazii Vasile Lascar). Locatarii s-au adresat judecatorilor, nemultumiti ca langa bloculetul lor, o cladire de 4 etaje din perioada interbelica, va aparea o constructie de 8 etaje care ii lasa fara lumina.

NOTA: Ai ratat un articol important de pe HotNews.ro? Vrei sa recitesti un articol? Prin aceasta rubrica va supunem atentiei cele mai importante articole din zilele anterioare