Ziarul Cancan publica o stire de ultima ora potrivit careia cunoscutului om de radio si televiziune, Serban Huidu, a intrat in coma in urma unui grav accident de schi suferit in statiunea austriaca Innsbruck. Huidu, aflat pe partie, coborand cu viteza, a incercat sa evite un grup de copii, a pierdut controlul schiurilor si s-a lovit de un pom. Din cauza vitezei, el a ramas inconstient dupa impact, neputand nici macar sa strige dupa ajutor, scrie ziarul citat.

Serban HuiduFoto: Agerpres

Sotia lui Huidu a declarat pentru Cancan ca urmatoarele 24 de ore sunt critice si in maximum o zi va afla care sunt sansele lui Huidu de supravietuire. Cert este ca medicii i-au spus sotiei ca s-au mai confruntat cu asemenea cazuri, iar pacientii au trait, reusind sa iasa din moarte clinica.

El este internat acum la Spitalul Universitar din Innsbrucks, cu hemoragie craniana, iar medicii sunt rezervati in privinta sanselor de supravietuire.

Agerpres relateaza ca accidentul ar fi avut loc in jurul orei locale 19, pe una dintre partiile de la Innsbruck.

Familia Huidu a solicitat sprijinul Ambasadei Romaniei in Austria, iar o reprezentanta a Ministerului roman al Afacerilor Externe, Doris Mircea, a precizat ca "Ambasada Romaniei la Viena a luat imediat legatura cu familia careia ii asigura asistenta necesara in aceste situatii - sprijin, contacte cu medicii. Nu ne putem insa pronunta asupra starii de sanatate a lui Serban Huidu, fara acordul familiei. Tot ce putem spune este ca jurnalistul se afla in coma indusa si ca, deocamdata, nu se pune problema transportarii lui la un spital din Viena" - a mai precizat reprezentantul MAE.

Potrivit unui ziar online austriac Serban Huidu purta casca de protectie, dar viteza mare a condus la un impact puternic.

In schimb, Matei Vintila, socrul lui Serban Huidu, a declarat in exclusivitate pentru Libertateaca starea vedetei nu este critica: "Serban nu este in coma. Isi misca mainile si picioarele. Sotia lui este cu el in rezerva. Serban a recunoscut-o si a strans-o de mana cand a vazut-o", a spus domnul Vintila.

Contactata de HotNews.ro, Magda Istrate, PR-ul postului Prima TV, a confirmat accidentul suferit de Serban Huidu declarand insa ca starea de coma a fost indusa artificial. Reprezentatul Prima TV spune ca nu poate oferi informatii suplimentare, medicii facand investigatii in aceste momente.

Toni Tecuceanu

Toni Tecuceanu

Foto: Agerpres

Echipa de la "Cronica carcotasilor" a suferit la inceputul anului (5 ianuarie) o pierdere grea, actorul Toni Tecuceanu decedand la varsta de 37 de an. Toni Tecuceanu fusese diagnosticat cu virusul AH1N1 in Ajunul Craciunului, iar dupa ce a fost internat la spitalul ¬Matei Bals¬, starea sa de sanatate s-a agravat. Toni Tecuceanu a facut pneumonie, suferind complicatii severe la plamani care, in cele din urma, i-au fost fatale.

Toni Tecuceanu facea parte din echipa "Cronicii Carcotasilor" de patru ani si s-a facut remarcat parodiind personaje precum Corneliu Vadim Tudor, Adrian Nastase sau Gigi Becali.