SURSE ​Rasturnare de situatie in PDL. Sefii de filiale au acceptat din nou, marti noaptea, varianta premierului tehnocrat

48 de ore pe HotNewsFoto: Colaj foto

Dupa intalnirea cu Traian Basescu, democrat-liberalii dau semne ca sunt dispusi sa accepte varianta premierului tehnocrat. Sursele HotNews.ro sustin ca, marti noapte, la intalnirea de la Vila Lac1, sefii de organizatii au votat in favoarea numirii unui premier independent la inceputul lunii martie. Primul vot l-au dat duminica, 13 februarie, dar s-au razgandit ulterior, manifestandu-si sprijinul pentru Emil Boc. Situatia s-ar fi rasturnat din nou in defavoarea actualului premier. Mai multi lideri PDL au declarat, pentru HotNews.ro, sub protectia anonimatului, ca se impune retragerea lui Emil Boc din fruntea Executivului, pentru binele PDL.

VIDEO Cum si-a facut Ramnicu Valcea clip de promovare turistica / De la reclamele cu India si Singapore pe Eurosport, la spotul "Vino la Valcea"

Ramnicu Valcea isi face loc in randul oraselor turistice din tara noastra. Miercuri, primarul municipiului, Romeo Radulescu a anuntat ca videoclipul de promovare turistica "Vino La Valcea" a primit aviz favorabil de la CNA si ca in curand il vom vedea pe micile ecrane. "Il vom da tuturor televiziunilor care doresc sa-l difuzeze. E gratis pentru ca nu face reclama decat la oras", a declarat pentru HotNews.ro primarul Romeo Radulescu. Edilul mai spune ca spotul a fost facut cu specialistii proprii din primarie si ca ideea i-a venit dupa ce a a vazut "pe Eurosport acele reclame frumoase cu India si Singapore".

EFG Eurobank a lansat setul propriu de indici de pret ai proprietatilor imobiliare

EFG Eurobank Property Services România a lansat miercuri Indicii de Preţ pentru proprietăţile imobiliare de tip rezidenţial - un instrument folositor in cazul reevaluarii portofoliului de garantii imobiliare de pilda. “Deţinem indici trimestriali şi anuali pentru piaţa din România din ultimii 6 ani. S-au calculat în total 21 de serii de indici pentru 8 diviziuni ale ţării, 11 oraşe principale, 2 segmente ale Capitalei şi un număr de valori agregate generale, folosind metoda hedonică”, a explicat Dimitra Marini, Director General al EFG Eurobank Property Services.

​VIDEO Surse: Averile liderilor de sindicat verificate de ANI. Vezi in text ce spun sindicalistii

Surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro ca averile liderilor de sindicat Bogdan Hossu, Vasile Marica, Dumitru Costin, Liviu Luca, Anton Hadar, Vasile Lincu, Sorin Dumitrascu, Marin Gruia, Gheorghe Isvoranu, Marius Nistor, Marius Petcu si Ion Albu sunt verificate de inspectorii Agentiei Nationale de Integritate. Liderii de sindicat sunt obligati sa isi declare averile, dupa ce anul trecut legea ANI a fost modificata. Tot astazi se dezbate in Senat si propunerea a opt parlamentari PSD, prin care se doreste scoaterea obligatiei sindicalistilor de a-si depune declaratii de avere.

Procesul in care SOV este acuzat de favorizarea infractorului Nicolae Popa va fi judecat in continuare de judecatoarea Camelia Bogdan

Tribunalul Bucuresti a respins miercuri, 16 februarie, cererea de recuzare a judecatoarei Camelia Bogdan formulată de avocaţii lui Sorin Ovidiu Vîntu, în procesul în care omul de afaceri este judecat pentru favorizarea infractorului Nicolae Popa condamnat in dosarul FNI. Avocatii lui SOV au cerut in cadrul sedintei de judecata de marti, 15 februarie, inlocuirea judecatoarei pe motiv ca tatal acesteia ar fi pe lista pagubitilor FNI. Contactat de HotNews.ro, Vintu a declarat urmatoarele: Excelenta, cu presa aliniata actualei puteri nu discut.

Proprietarul unei cladiri din Capitala isi demoleaza blocul pentru ca nu are locuri de parcare

Premiera pe piata imobiliara. Proprietarul unei cladiri noi de birouri din cartierul bucurestean Floreasca a hotarat sa-si demoleze imobilul deoarece nu are locuri de parcare. Din acest motiv, cladirea nu a fost inchiriata decat in mica parte, chiriasii dorind si locuri de parcare, mai ales de cand autoritatile locale au inceput sa ridice masinile parcate ilegal. Blocul de pe Calea Floreasca nr. 141-143 are nu mai putin de patru etaje si a fost construit in perioada 2000-2001."Proprietarul a luat decizia sa o demoleze si sa construiasca in loc un imobil de 7 etaje. Unul dintre motivele pentru care a luat aceasta decizie este ca aceasta cladire nu are locuri de parcare, motiv pentru care nu a fost inchiriata decat in mica parte. Imobilul a fost cumparat in urma cu ceva vreme si nu a fost prevazut cu locuri de parcare. In noua cladire vom face trei nivele de parcare", ne-a declarat Radu Popescu.