Kaspersky: O retea de computere zombie 'practic indestructibila' a infectat 4,5 milioane de computere

48 de ore pe HotNewsFoto: Colaj foto

Expertii de la Kaspersky au descoperit o noua retea tip botnet formata din peste 4,5 milioane de computere infectate care este "practic indestructibila", scrie The Daily Telegraph, in editia electronica. Peste 80.000 de computere infectate se afla in Romania, sustine compania, intr-un comunicat postat pe site.

Basescu, Rusia, Regele Mihai si Republica Moldova. Citeva elemente de context

Daca voia expres sa arunce in aer toate eforturile diplomatilor romani de restabilire a unui dialog real cu Rusia, Traian Basescu nu putea alege o metoda mai buna decit aplaudarea lui Ion Antonescu chiar in zilele cind Moscova comemora invadarea de catre Germania nazista, de la care au trecut 70 de ani. Daca voia sa arate inca o data ca Romania e lider de initiativa in Moldova, declaratiile si-au atins tinta. Dar care sint cistigurile si pierderile pentru Romania din acest scandal diplomatic de uz regional? Si care e "pacatul" originar al Regelui Mihai?

Oficial: Romanii si bulgarii nu vor mai putea lucra in Olanda decat in "cazuri exceptionale"

Romanii si bulgarii, precum si cetatenii din afara Uniunii Europene, vor primi de-acum permise de munca in Olanda doar in "cazuri exceptionale", dupa ce o masura in acest sens a fost adoptata de legislativul olandez.

INFOGRAFIC Cum s-a imbolnavit Grecia. Istoria recenta a unei tari in care bugetarii primeau 14 salarii pe an

Dupa 30 de ani de trai mult peste posibilitati, factura economica si sociala a crizei a devenit insuportabila pentru greci. Criza a imputinat banii pe care Statul obisnuia sa ii imprumute iar cura fortata de austeritate ii nemultumeste pe localnici. Se iese in strada, se protesteaza, dar solutia nu e greu de intuit. Mai ales ca la mijloc nu mai e doar soarta Greciei ci a insasi monedei euro.

VIDEO Imagini inedite din avion cu autostrada Timisoara-Arad tronson parte din coridorul IV Nadlac-Constanta

Ziarul local Renasterea a publicat un videoclip cu imagini filmate din zbor ale viitoarei autostrazi Timisoara-Arad. Potrivit publicatiei, imaginile au fost puse la dispozitie de primarul Aradului Gheorghe Falca. Au fost asfaltati 15 din cei 32 de kilometri ai viitoarei autostrazi care face parte din coridorul IV care ar urma sa lege Constanta de vama Nadlac.

VIDEO Traian Basescu: Se pare ca unii devin sensibili si cand vorbim despre istorie... Unde e supararea?

"Se pare ca unii devin sensibili si cand vorbim despre istorie", a declarat joi presedintele Traian Basescu, comentand declaratia Ministerului de Externe al Rusiei, care l-a criticat pe seful statului roman pentru "bravada nerusinata" in legatura cu afirmatiile legate de atacarea URSS in 1941.

Ministerul de Externe al Rusiei il critica pe Traian Basescu pentru "bravada nerusinata" in legatura cu declaratiile legate de atacarea URSS in 1941

Presedintele roman Traian Basescu a trezit un val de nemultumire la Ministerul rus de Externe prin declaratia potrivit careia ar fi actionat exact ca maresalul Ion Antonescu in 1941 si i-ar fi trimit pe soldatii romani sa treaca Prutul. Un purtator de cuvint al MAE rus a declarat ca "Este absolut evident ca o asemenea bravada nerusinata care justifica agresiunea fascista si intineaza memoria a milioane de victime este de neadmis si trebuie sa primeasca o apreciere adecvata din partea Europei civilizate".

Site-ul de un milion de euro: Dupa ce completati declaratiile, le printati, le puneti in plic si le trimiteti unde aveti nevoie

Atat a costat site-ul. 5,17 milioane de lei, din care 85% au venit de la UE. In euro, inseamna cam 1,2 milioane. E drept, nu e orice site. E One Stop Shop. Aduna informatii de pe alte 25 de site-uri si ii ajuta pe micii intreprinzatori sa relationeze mai usor cu institutiile Statului. Ai de trimis declaratiile la Casa de Pensii sau la cea de Asigurari? Misti din mouse, completezi si dai send. E drept, odata completate, declaratiile nu pleaca nicaieri desi a fost lansat in prezenta premierului Emil Boc.

Strauss-Kahn a fost eliberat, dar judecatorul i-a retinut pasaportul

Justitia americana a decis vineri sa-l elibereze pe Dominique Strauss-Kahn, fara a renunta insa la continuarea anchetei in acest dosar in care fostul sef al FMI este acuzat de abuz sexual si care i-a ruinat practic sansele de a intra in cursa prezidentiala din Franta, relateaza AFP.

FOTOGALERIE China in sarbatoare - Partidul Comunist aniverseaza 90 de ani de la infiintare

Sute de evenimente au fost organizate incepand de joi in China, cu ocazia aniversarii a 90 de ani de la infiintarea Partidului Comunist Chinez, incluzand spectacole de teatru, concerte, concursuri de cantece patriotice, defilari, programe de televiziune speciale, strazile fiind pline de steaguri chinezesti. Insa in discursul pe care Presedintele Hu Jintao l-a sustinut cu aceasta ocazie vineri in fata adunarii de la Marea Sala a Poporului din Beijing a atras atentia ca partidul risca sa piarda sprijinul poporului din cauza coruptiei.