Cinci ingrediente-cheie in cremele antirid. In functie de ingrediente si de dozele de substante active pe care le contin, produsele antiageing actioneaza fie preventiv, pentru a intarzia aparitia primelor riduri, fie pentru a le atenua pe cele deja aparute. Dupa varsta de 30 de ani, ai nevoie de ceva mai mult decat de o crema buna, hidratanta pentru a-ti ingriji tenul. Gravitatia incepe sa-si spuna cuvantul, iar pielea si tesutul conjunctiv care ancoreaza tegumentul isi pierd din tonicitate. Mai mult, celulele produc cantitati insuficiente de colagen si de elastina, fibrele care confera pielii elasticitate. Cu cat timpul trece, pielea "se lasa" si apar ridurile, informeaza Adevarul.

UtileFoto: Colaj foto

Trei alimente de toamna bune pentru inima. Pentru ca alimentatia are un cuvant greu de spus cand vine vorba de sanatatea inimii, specialistii ne recomanda 3 dintre alimentele pe care le "culegem" toamna care ne protejeaza "motorul" organismului. Rosiile contin licopen, antioxidant care protejeaza de bolile de inima si de cancerul la san. Pentru un efect maxim, ar trebui consumate in stare naturala si nu in sosuri dulci. Miezul de nuca este un fruct pe cat de gustos, pe atat de sanatos. Contine minerale, vitamine si grasimi vegetale, bune impotriva colesterolului, scrie Click.

Consumati ciocolata dimineata, ca sa nu va ingrasati. Stiati ca exista alimente pe care organismul le tolereaza mult mai bine daca sunt consumate in anumite perioade ale zilei? Alimentele recomandate la micul dejun (7.00-9.00) ar trebui sa fie usor digerabile si sa asigure energia necesara pentru intreaga zi. Puteti manca ciocolata, cereale si fructe. La pranz (12.00-14.00) consumati supe, ciorbe, legume, alune si nuci. Iar masa de seara ar trebui sa fie echilibrata si sa fie servita la maximum 19.30, relateaza Libertatea.

Lipitorile trateaza durerile de spate. De ce ne-am lasa in seama unor vietati care se lipesc de noi si ne sug sangele? Simplu, pentru ca ne fac bine! Dr. Nina Pavaluca ne spune ce afectiuni se pot trata cu ajutorul terapiei cu lipitori si de ce acest tratament este atat de putin popular la noi. Lipitorile nu sunt nici aratoase, nici prea prietenoase. Mai mult, pe seama lor circula tot felul de legende, cum ca, odata ce se prind de tine, iti sug tot sangele ori iti transmit boli grave, precum hepatita. Nimic mai departe de adevar! Integral in Click.

Primele celule stem umane obtinute prin clonare. Cercetatorii din cadrul Laboratorului Fundatiei pentru Celule Stem din New York au folosit cu succes o tehnica de clonare pentru a genera celule stem. Oamenii de stiinta au folosit celule umane adulte pe care le-au clonat in vederea obtinerii celulelor stem. Aceasta descoperire este o realizare in doua mari arii de cercetare medicala. In primul rand, este un progres in ceea ce priveste realizarea unui tratament personalizat pe baza de celule stem clonate de la individul bolnav in boli cronice cum este diabetul, dar si in caz de afectiuni ale coloanei vertebrale. In al doilea rand, reusita americanilor este un pas inainte inspre clonarea umana, anunta specialistii, dupa cum scrie Adevarul.